perjantai 8. kesäkuuta 2012

Oi mitä kankaita...

Meille on viime aikoina kotiutunut uusia kankaita, osa on edelleen matkalla, joten kerron ensin kankaasta joka on vasta tuloillaan. Sampsukka on tuonut myyntiin Pikkukiisken suunnitteleman ponikankaan. Ihana, niin tyttömäinen ja suloinen. Tätä meille, lämpenitkö sinä? Kangas löytyy TÄSTÄ.
 Toinen tulossa oleva kangas on Liandlon ihana Karhumetsäkangas, sen tilasin Royal-tuotteesta. Löytyy TÄSTÄ.
Kesämetsätrikoo kotiutui viime viikolla. Sen tilasin Hanhelin kaupasta. Kangas löytyy TÄSTÄ. Hanhelista tuli muitakin ihanuuksia, mutta katsotaan niitä toisella kertaa.
Punahilkkatrikoo on myös uusi ostos ja jos oikein muistan, niin sen tilasin Sampsukasta.
Mitäs pidätte uusista kuoseista. Syksyllä on tulossa myyntiin ihanuuksia, joten jos kesänkuosit ei sytytä, niin syksyllä sitten. 
 
Odotan kieli poskella, että Nosh Organicsin kuosit tulevat myyntiin. Vielä en ole varma, että minne ne tulee ja milloin, mutta kertokaa te jos tiedätte?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkeistä. Tämän postauksen ansiosta löysin kokonaan uuden kangaskaupan, Royalia en ole tiennyt. Ponikangasta tilaan ehdottomasti meidän 2v ponihullulle.

-Ansku-

dibsukka kirjoitti...

Ansku: Oleppas hyvä. Royal-tuote on melkoisen uusi tuttavuus minullekkin, mutta siitä on muodostautumassa laajan valikoiman vuoksi yksi suosikkikaupoistani.

Heidi kirjoitti...

Noita Pikkukiisken kankaita olen katsellut,ne on aivan ihania!!! =) Minäkin oon nyt ihan hurahtanut ompeluun, saa niiiin paljon nopeammin valmista! Kunhan sitä aikaa olisi hieman enemmän... Mutta kai se on niinkin, että mitä enemmän ompelee sitä nopeammin alkaa valmistua. Kesälomalla sitten kait ehtii enemmän... Minulla on vielä tulossa Miehen nikkaroima ompelukaappi, sitten on tarvikkeetkin paremmin saatavilla. =)

dibsukka kirjoitti...

Heidi: Uih, ompelukaappi kuulostaa ihanalle!!

Minusta tuntuu, että olen superhias tekemään vaatteita, mutta pikkuhiljaa vauhti on nopeutunut kun jokaista vaihetta ei tarvitse erikseen miettiä ja pähkäillä.

Ajanpuute on tuttua. Kesällä ei malta olla sisällä ompelemassa ja ulkona sitä miettii, että voi kun saisi ommella:D

Reptile kirjoitti...

Noi Noshin kankaat tulee ainakin royal tuotteeseen ja osa ikasyriin :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitos Reptile tästä.