perjantai 15. kesäkuuta 2012

On sekin ongintaa...

Eilen mietiskelin, että lähdemme mato-ongelle. Kävimme pyörällä läheisessä puistossa ja tyynen ilman takia saimme täyden laidallisen hyökkäyksen sääskistä. Ihan järkyttävä määrä nuita iniseviä Suomen kesän riesoja. Hermo meni, niin lapsilla kuin äidilläkin. Tulimme kotiin ja mökötimme, että ei ulos voi mennä:D
Jotain tekemistä piti keksiä ja mieheni soittaessa, että hänen harrastusmeno peruuntui, päätin, että lähdemme koko perheellä tivoliin.
Onhan tivolissakin ongintaa;)

Olen saanut viime aikoina kommentteja siitä, että blogiani olisi paljon mukavempi lukea jos kuvat lapsista olisi selkeitä ja ompelupostaukset ei menisi kaulasta poikki. Ymmärrän sen. Itseänikin häiritsee, että kuvat on rajattu siten, mutta en muuta voi. Minä ja varsinkaan mieheni ei halua, että lapsien kuvat ovat blogissa julkisesti. Ennen asia oli ok, lapsen ulkonäkö pikkuisena muuttuu jatkuvasti ja lapsen tunnistamisesta esim. koulussa ei ollut pelkoa. Nyt lapseni menee kouluun ja en halua, että esim. luokkakaverit koskaan pääsee sanomaan "sun äiti on ihan paska bloggaaja" tai että esim. joku ihminen muodostaa lapsestani mielipiteen minun hömppäharrastuksen vuoksi. Lapseni ovat pieniä ja minusta heillä on oikeus pysyä anonyymin roolissa.

Toiset tekee toisin ja se sopii heille. Toivon, että kunnitoitatte päätöstäni ja asia olisi nyt käsitelty.
Eräs anonyymi jatkuvasti tinkaa, että onko lapset ja minä niin rumia, että niistä ei kehtaa ottaa kuvia:D Heh, ei ole. Lapseni ovat söpöjä ja siksi erityisesti heitä varjelenkin;) Itsestäni en mene takuuseen;)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava tapa onkia ;) Takuulla kivaa on ollut! Olen kanssasi täysin samaa mieltä lasten kuvien julkaisemisesta, niin ihania omien lasten kvat kun onkin, mutta olet mahtava äiti, kun ymmärrät suojella heitä maailman ikävyyksiltä parhaan kykysi mukaan! Itse tekisin ihan samoin... Ihania tarinoita ja kuvia taas ;) -Reetta

dibsukka kirjoitti...

Reetta: Mukavaa oli:) Kiitos sydämellisesti kommentistasi!!

Amy kirjoitti...

No voi hyvää päivää, ompas anonyymillä huvinsa...
Ymmärrän täysin sun ratkaisun lasten kuvista, itse tekisin samoin.
Jatka samaa rataa, blogisi on hyvä näin!

zanne kirjoitti...

Minustakin on tosi hyvä juttu että et julkaise lapsistasi kuvia.
Teinin äitinä voin kertoa että elämä on tosi raadollista, ja tyttäreni olisi tosi ärsyyntynyt jos hänestä löytyisi kuvia siitä kun hän oli pieni tai mitä vaatteita äiti on hänelle aikoinaan ommellut (ei sen puolen, vaatteet ovat tosi kivoja, mutta teinin mielestä nyt kaikki on tosi noloa).
Eli ymmärrän erittäin hyvin että haluat suojella lapsiasi ja minusta tämä on oikeutesi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikein teet ettet julkaise lastesi kuvia.

Nipsu kirjoitti...

Itse ei tulis mieleenkään kommentoida kenenkään bloggaajan lapsen ulkonäköä, herranjestas sentään! Kaikenlaisia shitheadeja täällä liikkuukaan... Huh.
Ymmärrän täysin kantasi, kivasti saa vaatepostauksista yms selkoa vaikka on sydän naaman päällä :)
Ihanaa kesäkuun jatkoa sinne!

Katariina kirjoitti...

Heissan : ).
Minusta on erittäin hienoa, että jätät lapsesi kuvat julkaisematta/tai peität kasvot...Kolmen tytön äitinä tiedän, että tytöistä ja vaatteista saa suloisia kuvia, mutta postauksisasi on tosi selkeästi ihanat ompelukset pääasia! Olen aivan samaa mieltä, että lapsia ei tarvi kuvata (ja parempi heidän pysyä ns.anonyymina kun moni aikuinen kommentoijakin ; )...Minusta on useinkin, joissan blogeissa tosi häiritsevää kun pieniä lapsia kuvattu, koska heiltä itseltään kysytyllä luvalla ei voi olla isoa arvoa, koska lasten mielipide vaihtuu kovasti..Aurikoista kesää ja parempia kalasäitä ja onnea : )

dibsukka kirjoitti...

On mukava kuulla, että ymmärrätte kantani.

Kiitoksia jokaiselle kommentista.

-Tiina- kirjoitti...

Minä olen pitänyt blogia, sekä uutta että vanhaa, aina anonyymisti! Jokaisella on oikeus yksityisyyteen!

Mekin käytiin aina tivolissa kun asuttiin Oulussa ;) Terkkuja vaan sinne!

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä oikeastaan ymmärrä, että kuin joku kehtaa edes pyytää näyttämään lasten kasvot. Ääh, outoa. Minusta blogiasi on juuri siksi kiva lukea, kun ei tarvii harmitella sitä, että miksi tuokin äiti laittaa lapsensa kuvia nettiin aivan julkiseen jakoon. Suoraan sanottuna, harmittelen sitä miten huolettomasti toiset kuviaan laittaa, ei välttis ihan maailman nerokkain ajatus. Toki jokainen tallaa tavallaan. Se on vanhempien homma suojella lapsia, olet loistava!! Ihanaa, että on vielä kaltaisiasi bloggaajia, hatunnosto sinulle!!
-Kukkis Jii-

dibsukka kirjoitti...

-Kukkis Jii- Kaunis kiitos sanoistasi!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Itsekin kirjoittelen blogia enkä ole koskaan laittanut kasvokuvia lapsistani. Ne joilla lapsia on varmasti ymmärtävät, että nykyaikana kuvia voi käyttää vääriin tarkoituksiin...

Kukin tekee kuten itse parhaaksi näkee =)

-M-