sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

H&M syksyä 2012...

Ei lähdetty rantaan ei. Oulussa on ollut päivän tasaisen harmaata ja ei tietoakaan kauniista auringonpaisteesta. Mies suuntasi aamupäivästä motorcrossilla ajamaan ja minä puuhailin lasten kanssa kotona arkisia puuhia... Muistin pyykkejä lajitellessa, että tarvitaan ohuet juhlasukkikset tytöille ja päätin, että lähden hakemaan ne kun mies tulee kotiin.... Aikomuksena tosiaan oli hakea kahdet sukkahousut...
Mutta kun pääsin H&M:lle, huomasin syksyn uutuuksien saapuneen hyllyyn ja samaan syssyyn alevaaterekkien pullistelevan, niin pitihän sinne mennä penkomaan:D Löysin uutuuksista ihanan pupupaidan ja alerekistä kahdet sydänkuvioiset housut molemmille tytöille.
Alerekeissä oli mm. ihania pitkähihaisia tunikoita viime talvelta 5€, mekkoja ja neuletakkeja ym. Yhden pitkähihaisen tunikan nappasin sieltä ja uutuuksien puolelta nuo kuvan ihanat raidalliset legginsit ja raitapaidan. Elukkapaitoja oli muissakin väreissä, mutta nämä kaksi oli minusta kauneimmat.
Viime syksynä H&M myi ihania vihreitä ballerina Hello Kitty leggareita. Koitin etsiä alesta niitä koossa 110 tai 116, sillä nykyiset ovat jääneet pieneksi. En löytänyt, mutta löysin uutuuksista röyhelölahkeiset Kitty legginsit. Perhostunika Lindexin alea, niin, poikkesin sinnekkin ja löysin kaksi aletunikaa plus ison läjän alusvaatteita tytöille. Lindexillä oli aurinkohatut, uimapuvut ja monet ihanat kesävaatteet hyvässä alessa. Uutuksia oli sielläkin, mutta ei niistä nyt:D
H&M syksy vaikutti nopealla silmäyksellä ihanalle. Ihan murto-osa oli vasta esillä, mutta kuvien perusteella luvassa on ihanuuksia. Olen kyllä uhannut, että en osta valmisvaatteita enään, vaan teen kaiken itse, mutta mutta... Jokos te olette bongailleet uutuuksia kaupoissa?

ps. Arvatkaa muistinko niitä juhlasukkahousuja:D Se olisi uusi reissu siis tiedossa.

H&M  syksy saapuu nettikauppaan ensiviikolla:)

7 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Ihania uutuuksia :) Mä oon ihmetelly et miten netis ei vielä näitä näy eikä kuvastoakaan ole vielä postilaatikkoon tippunut. Kovasti ootan et mitä syksyyn löytyy niin itelle kuin neidille :)

anana kirjoitti...

Eikä :D No seuraavalla kerralla kirjotat lapulle ettei unohdu taas :) Nythän alkaa varmasti pikkuhiljaa tulla kaikki syysuutuuksia, pitääkin pysyä kaukana kaupoilta. Onko tuo alin setti henkasta vai Lindexiltä? Tosi kiva!

dibsukka kirjoitti...

Riitta: Varmaankin melko pian ainakin ilmestyy nettikauppaan:)

Anana: Alin setti on H&M. Samaa sarjaa oli muutakin, ainakin yöpuku ja pikkarisetti. Tosi ihania!!

Minäkin olen isoon ääneen kavereille sanonut, että en edes aio mennä liikkeisiin vaan teen syksyyn itse kaikkea kivaa. Motivaatio ompeluun pysyy kun kaappi ei tursuile:D Nooh, nyt vähän hairahdin, mutta ainakin saan näistä kopsattua kaavoja (seliseli)

Ja joo, pitäisi olla muistilista kun lähtee. Yksi päivä lähdin hakemaan postipakettia. Kävin kaupassa ja vein lasijätteet kierrätykseen, mutta unohdin paketin:D

Anonyymi kirjoitti...

Taisin nähdä sinut ja vanhemman tyttäresi kirpputorilla. Tunnistin ancrybird setistä. Ostoksesi perusteella ymmärrän hajamielisyyden.

Marika kirjoitti...

Kiva odotella niitä uutuuksia! Tytöistä kaksi jotain vielä tarvitseekin :).

Alin setti on ihan supersöpö!

dibsukka kirjoitti...

Anonyymi: Hmm, nyt en kyllä ihan hoksaa:D

Marika: Se on söpö!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo syksyn uutuudet. On vaan niin harmi, että oma tyttö taitaa olla ensi syksynä jo kokoa 134 cm ja kaikki nuo ihanuudet jää kauppaan :/
-Rose