lauantai 7. heinäkuuta 2012

Hot hot hot...

Aah, näistä keleistä minä tykkään!! Niin muuten tykkää tytötkin. Mikäs sen mukavampaa kuin kirmailla helteen hellimänä, nauttia lämpimästä ja olla ulkona aamusta iltaa. Loppuviikko on siis mennyt uidessa, jätskiä syödessä ja muuten vaan lorvimalla. Tänään oltiin hiekkamontuilla ajamassa miehen uudella rc-autolla, hauska vekotin se auto.
Hiekkamontuilla on hiekkaa silmänkantamattomiin. Tytöt tykkää tuosta paikasta, sillä hiekkarinteillä on kivaa leikkiä ja pomppia. Sieltä löytyy jänniä kiviä, keppejä, sun muuta risuja, joten ei mennyt taaskaan montaa minuutta kun pystyssä oli täydet kokkausleikit ja hiekkahippaa. Huom, tämmöisillä montuilla pitää olla varovainen. Pehmyt hiekkarinne saattaa olla petollinen jos kovin innostuu hyppimään, hiekan alla kun saattaa olla teräviä, isoja kiviä tai pystyoksia. Ihan siis vallattomaksi ei saa alkaa.
Kuuman hiekkarinteen jälkeen vesi oli niin houkuttavaa, että sinne juostiin vaatteet päällä. Kovin paljon vaan tuolla merenrannalla oli levää, onneksi omalla lähirannalla tilanne on pikkuisen parempi. Siellä pystyy uimaan paljon paremmin.
Pikkuisen vilvoittelua kuitenkin ja uusi uinti oman pihan altaassa sillä aikaa kun loihdittiiin grillissä herkkuja:D Hih, kuulostipa hienolle tuo oman pihan allas, kyseessä kuitenkin ihan vaan sellainen lasten uima-allas. Hyvä korvike niihin hetkiin kun oikealle rannalle ei pääse.

Niin ihanaa kuin helle onkin, se saa jäädä ulos. Sisätilat ollaan viilennetty ja on mukavaa kun yläkerrassa meinaa melkein palella, pystyy nukkumaan hyvin.

Huomenna lähdemme retkelle uudelle rannalle, toivotaan hyvää ilmaa. Mukavaa lauantaita.

3 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Oi, mitkä maisemat!

Mukavaa huomista reissua :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitos:)

mrs Ruuhka kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! Näillä ilmoilla ei tosiaan paljoa tule sisällä oltua...