keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

I-H-A-N-A

On sana jolla kuvailisin uusinta alelöytöä. Löysin Metkulan alesta Liandlon paidan jota olen useasti ihaillut. Ihana, niin tyttömäinen, iloinen ja kauniin värinen.
Tykkään lapsilla leijonakuosin vaatteista. Molemmat ovat nimittäin horoskoopiltaan leijonia:) Voi kun tätä kuosia saisi joskus kankaana, nimenomaan vielä tässä värissä. Tekisin kankaasta kymmenen vaatetta:D
Mitäs pidätte? Seuraavaksi alan metsästämään Molo Kidsin kissapaitaa ja paria Småfolkin kuosia. Ne kun löytyy, niin alkaa ostoslista kesäaleista olemaankin valmis.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on toooosi suloinen! Ihailin tänään kaupan kassajonossa pikkuista poikalasta, jolla oli t-paidassa leijonia. Ja siinä sitä toisen ihmisen lasta tuijottaessani (omat olivat kotona, niin ehti katsella ympärilleen) ajattelin juuri, että miksen ole ennen tajunnut kuinka ihania leijonat ovat lasten vaatteessa!?! Loistolöytö!!!
-Reetta

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kangas! :) Tää ei nyt liity tähän, mut muistelen, että hommasit iPhone 4S:n. Mitäs oot tykännyt? Onko ollut hyvä? Plussat ja miinukset? Itselläni edessä uuden puhelimen hankinta ja mietin iPhonen ja Nokia Lumian välillä. Kiitos, jos viitsit vastata :)
-Saara

dibsukka kirjoitti...

Olen tykännyt puhelimesta aivan hulluna. Vasta nyt tajuan kuinka paljon edistyksellisempi iPhone onkaan Nokialaiseen verrattuna. Puhelin toimii kuin ajatus, siihen on saatavilla ilmaisia sovelluksia järkyttävät määrät. Kun sitä käyttää, silloin vasta huomaa sen hienouden.

Nokian N8 verrattuna iPhonen akku kestää vähän aikaa. Lataan itse joka yö akkua, muuten se loppuu toisena päivänä. Akun kulutuksen ymmärtää kun iPhonessa on niin paljon toimintaa. Liekkö Lumiassa samaa, en tiedä.

Toinen miinus on se, että alkuun tuntui hankalalle saada iPhone oman läppärin kanssa toimimaan yhdessä. Noh, sen kun oppi, niin olen myyty. Esim. kun otan puhelimella kuvia, tulee ne automaattisesti ilman siirtoa omalle tietokoneelle. Pystyn oman puhelimeni tai läppärin kautta lataamaan puolison iPhonesta vaikka musiikkia tms. Eli puhelinten toimiminen keskenäänkin on upeaa.

Nokiassa on huippu navigaattori ilmaiseksi. iPhonessakin on hyvä navigaattori, joten sen takia Nokialaista ei kannata ostaa.

Noh, minä mietin kanssa nuiden kahden puhelimen ostoa, iPhoneen päädyin. Son ihana!!

ps. Jos ostat sen, suosittelen hankkimaan suojakalvot molemmille puolille. Lasi kuulemma naarmuuntuu helposti. Ebayssä on myytävänä puhelimeen upeita kuoria lähes ilmaiseksi, samoin ne kalvot saa sieltä halvalla. Ei ne suomessakaan maksa montaa euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! Joo, on se kait kaikissa älypuhelimessa ton akun kans vähän ongelmia, kun ne ei kestä kauaa. Mä oon niin pää pyörällä, että minkä sitä ostais. Lumioitakin on montaa eri vaihtoehtoa. Onks se iPhone ollut koonsa puolesta hyvä käyttää? Ettei oo liian iso? Mahtuuko hyvin kassiin ilman ettei tarvitse pelätä, että menee siellä rikki?
Ja kiitos tosta Ebay vinkistä. En oo ite koskaan ostanut sieltä mitään, mutta moni on kehunut sitä.
-Saara

dibsukka kirjoitti...

Minusta puhelin on täydellisen kokoinen. Näyttö on sen verran iso, että esim. netissä selaaminen on miellyttävää. Kompakti koko, hyvä taskussa ja laukustakin löytyy, mutta ei huku sinne:)

Pakko mainita vielä kamera. Hitsi miten hyvä sillä on ottaa kuvia. Mikään huippuhan se kamera ei ole, mutta kokeileppa ottaa kuvia, ah, ihanan helppo!!

iPhonessa on monta pikkujuttua mikä tekee siitä uskomattoman ihanan. Olen ollut vannoutunut Nokian käyttäjä vuosikaudet, mutta tämän puhelimen jälkeen en enään muuta halua.

Yksi pikku riski puhelimessa on;) Kun saat sen, haluat kohta vaihtaa tietokoneenkin samaan merkkiin;)

Parasta lienee, että menet liikkeeseen ja vertaat siellä paikanpäällä. Kun itse pääsi kokeilemaan iPhonea, niin silloin vasta tajusi kuinka näppärä se on.

Aika kallishan se S4 vielä on, mutta jälleenmyyntiarvoakin löytyy jos ei sitten tykkääkkään.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos taas! Minäkin olen ollut vannoutunut Nokian käyttäjä vuosikaudet, mutta täytyykin nyt sitten mennä tänään kauppaan ja hypistellä vaihtoehtoja. Enköhän tule sieltä jonkun näköisen puhelimen kanssa kotiin. :)

Mites toi puhelimen suojaus; ootko miten suojannut/tuunannut sun iPhonea?

dibsukka kirjoitti...

Tule sitten kertomaan, että mihin päädyit.

Mulla on puhelimessa kirkas suojakalvo molemmilla puolilla ja takana suojakuori lisäksi.

Anonyymi kirjoitti...

En sitten ehtinyt vieläkään sinne puhelinkauppaan, mutta alkuviikosta menen. Edelleen päihkäilen iPhone 4s ja Nokia Lumia 800 välillä. Houkuttais ostaa se iPhone, mutta moni on nyt hehkuttanut tota Lumiaa, joten saas nähdä.

pikkukiiski kirjoitti...

Liandlolta muuten lupasivat että Leijonia olisi tulossa myös kankaana, ehkä piankin ;)

dibsukka kirjoitti...

Pikkukiiski: Oih, luinkin oe-puolelta samaa. Nyt kun vielä tietäisi värit;)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Tulin vaan pikaseen ilmoittamaan, että päädyin sitten Nokia Lumia 800 puhelimeen. Ostin eilen, joten en vielä osaa sanoa juuta enkä jaata, että millanen on.