torstai 12. heinäkuuta 2012

Jono se vaan kasvaa ja kasvaa...

Jos mun suunnittelemat bloggaukset muodostaisi jonon, niin se jono olisi pitkä. Sama juttu mun "mä haluan tehdä" ompelusten kanssa:D Tajusin juuri, että kauppoihin pukkaa syysvaatetta, loppukesäksi luvattiin sadetta ja mun kaikki suloisimmat hellevaatteisiin ajattelemat kankaan sen kus vaan lojuu nätissä pinossa odottamassa napsimista. Asiaan on puututtava hellällä kädellä ja hih, ainahan suunnitelmia voi muuttaa.
 Tästä hempeästä trikookankaasta piti tulla kesäpaita. Muutin suunnitelmaa ja laitoin pitkät hihat. Kyllä onkin kaunis kuosi. Oijoi.
Sen lisäksi, että niitä koskaan aloitettuja ompeluksia piisaa, niin piisaa myös korjattavia juttuja. Tämä mekkonen otti ja venautti pääntien pesussa. Se pitää purkaa ja laittaa tilalle napakampi resori. Toisaalta aloin jo miettimään, että voisiko yläosan muokata ihan erilaiseksi. Saas nähdä.
Hih, nämä housut ovat toista viikkoa odottaneet yläosaa.
Mainitsin asiasta ystävälleni. Hän totesi "ei se oo ompelija eikä mikään jos ei nurkissa pyöri kangasmyttyjä, päässä suunnitelmia ja korjauksiin ei aikaa malta tuhlata". Liekkö näin?

Mutta tiedättekö mikä hommassa on parasta? Se, että odottavat boggaukset ja keskeneräiset tekeleet ei haittaa. Päinvastoin, on aika mukavaa kun tietää, että kotona on aina mielekästä tekemistä

Huomasitteko, kirjoitin nolla kertaa sanan ihana;)

8 kommenttia:

Doris kirjoitti...

Minulla ihan sama neuleiden ja virkkaustekin kansas! Ihania malleja kävelee vastaan ja jono senkun kasvaa ... ja lankojen määrä, hui! Ja keskeneräisiä on aina monta, niin kuin on yöpöydällä kirjojakin.
Naureskelin joskus Kummitätini ihanalle miehelle, jolla oli pinoittain keittokirjoja ja silti hän lainaili kirjastosta lisää ja repi lehdistä reseptejä ja kirjoitteli muistiinpanoja joka paikkaan ... nyt teen itse samaa käsitöiden kanssa! Hih!
Voi meitä hurahtaneita!
Ai niin, yritin joskus kommetoida sinun lumihiutale-postaustasi ... minulla on nyt sellainen kirja, jossa on useita erilaisia ihastuttavia virkattuja lumihiutaleita! Joskus kun taas liikun teidän suunnalla, otan yhteyttä ja opetan sinut virkkaamaan sellaisia. Jookos?!

dibsukka kirjoitti...

Voi se olisi upeaa. Uuden oppiminen on aina kiehtovaa.

jarna kirjoitti...

Mulla ei ole käsityöjonoa, mutta luonnoksia on niin paljon blogissa että voisi julkaista viis päivässä eikä heti loppuis :D

dibsukka kirjoitti...

Jarna: Ja sie muutenkin bloggailet niin ahkerasti. Reipasta!

Anonyymi kirjoitti...

Olet oksettava!
Älä ainakaan tytöillesi opeta samaa: Vaatteita, vaatteita!
Ymmärrän, miksi et enää laita kuvia tytöistä(ainakaan siitä esikoisesta); kakruhan saa kärsiä ulkonäöstään viimeistään koulussa!

dibsukka kirjoitti...

Voisitko olla kutsumatta lastani kakruksi. Muuhun en vaivaudu edes kommentoimaan :D

Katja kirjoitti...

Voi elämän kevät tuota anonyymiä!!!

Ihana tuo keijutyttöpaita. Itse kullakin on ideoita jonossa vaan kun aika ei riitä kaiken toteuttamiseen, täytyy vaan toivoa että jonottavista ideoista karsiutuisi ne surkeammat pois ja parhaat jäisi jäljelle ikä toisinpäin :D

Heidi kirjoitti...

Ihana blogi sinulla :)
Täällä on myös yksi käsityöjonolainen. Paaaaljon suunnitelmia ja liian vähän aikaa. Mutta kankaita on kiva ostella ja lankojakin näyttää kertyvän kaappeihin (= pöydälle, huoneiden nurkkiin...) ;) Onneksi en ole ainut, vaan meitä on monta!
Aurinkoista kesää ♥
- Heidi.