sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

The Pussukka ja pari kirppislöytöä...

Toukokuussa kerroin blogissani teille Lillis nettikaupan huikeasta alesta. Boutique Lillis lähetti kiitokseksi siitä minulle ihanan paketin jossa oli mukana mm. tämä Blafren suloinen kukkaro kautta pussukka.
Ihastuin kukkaron kuosiin täysin, niin täysin itseasiassa, että maksoin Facebookin kangashamstereissa itseni kipeäksi metrin palasta samaa kangasta. Pussukka oli hetken aikaa koristeena eteisessä, kunnes yhtenä hellepäivänä liikenteeseen lähtiessä hoksasin, että musta nahkalompakko on raskas ja synkkä, vaihdampa käyttöön bambikukkaron.
Kukkaro on sen kokoinen, että sinne mahtuu kortit, rahat ja puhelin. Minä pidän tosi harvoin autoreissuilla, kaupassa, kyläillessä jne. laukkua mukana. Sitä on rasittava kantaa ja sinne tuppaa kertymään vaan turhaa roinaa. Rasittavaa on myös lähteä taskuton mekko päällä liikenteeseen kun toisessa kädessä on puhelin ja toisessa lompakko. Nyt kun pidän tätä mukana, ei tarvitse muuta kuin napata kukkaro mukaan ja poistua. Jos puhelimessa on suojakalvot, niin avaimetkin menee pussukkaan ilman, että raapivat puhelinta.
Miten joku näin pieni voikin olla niin kätevä? Niin ja ihana:) Suuri kiitos lahjan antajalle. Tämä on vilpitön käyttökokemus.
 No kun lähdin tänne "mun jutut" linjalle, niin pakko samalla näyttää mitä ihanaa rihkamaa tarttui tänään kirppikseltä mukaan. Vaaleanpunaisilla helmillä koristeltu juttu on suurehko hiusklipsi. Ihana, niin ihana. Ostelen kirppareilta korviksia usein, sillä minulla on kotona iso paketti uusia koukkuja. Vaihdan korviksiin uudet koukut, niin ne tuntuukin uusille. Mustat helmet minulla on jo melko monet, mutta jos ne tulee vastaan 50snt hintaan. niin pakkohan ne on ostaa. Kirkas lasikivinen koru on oikea kaunotar, harmi kun se ei pääse kuvassa oikeuksiin.
 Kuinka voikaan olla tuuri. Ajattelin lähtiessä, että haluan vaalean boleromaisen yläosan kaveriksi mekkoihin. Löysin sellaisen uutena, laput paikallaan.
 Tuon hörhelökoristeen saa irti halutessaan. Mutta haluanko, se on oikein söpö. Värikin on vaatteelle aivan loistava, sillä viikonloppuna ostin uudet ballerinat ja niissä on juuri samansävyisiä kukkasia.

Kirppikseltä löytyi muutakin, mutta katsotaan niitä toiste.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Bloggaa joskus päivän asu!! Olisi kiinnostava nähdä.

NorppaStiina kirjoitti...

Sä kyllä sitten osaat tehdä löytöjä kirppiksiltä. Sun pitää tehdä kirppis vinkit-lista; mihin kiinnittää huomiota, mistä penkoa, että löytää helmiä, yms. juttuja. :)

dibsukka kirjoitti...

Mun vinkki lista ei lienee olisi kovin hyvä, sillä teen aina ihan perusvirheen. En pengo jokaista pöytää. Kävelen käytävillä ja jos näen kivan kuosin tai värin, katson sen. En selaa hengareita läpi tai katsele tarkasti.

Mies nauraa, että miten ylipäätään voin löytää mitään ku vaan kävelen ja nappaan lennosta tavaraa mukaan:D

Noh, jos teen löydön, niin sen pöydän sitten katson tarkemmin. Parhaat korut esim. aina löytyy paitojen alta pöydältä. Parhaat kodinjutut erottaa helposti pöydän alta, mutta esim. kangaslöydöt, verhot ym. menee minulta ohi usein kun olen niin vilkas kulkija.

Tänään oli oikea supervauhti päivä ku kirppiksen ilmastointi ei tainnut toimia. Hyh sitä tukaluutta ja hapenloppumista:D

Anonyymi: Hauska idea, mutta taitaisin tuottaa pettymyksen:D

mrs Ruuhka kirjoitti...

Olipa taas hyviä kirppislöytöjä nuo korut. Kyllä sulla täytyy joku erikoistekniikka olla tuohon kirppiskiertelyyn;-) Itsekin käyn Oulussa kirppiskierroksella aika ajoin, enkä juuri koskaan löydä mitään!

dibsukka kirjoitti...

Hih, tai sitten käyn vaan niin usein, että pakostakin löydän;)

No, olen kierrellyt kirppiksiä 20v ajan, onhan siinä varmasti jotain oppinut.

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihania juttuja!! <3