keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Uusia juttuja tytöille...

 H&M:n syksy vaikuttaa, kuten aiemmin jo sanoin, ihanalle. Olen käynyt kurkkimassa kaupan uutuuksia ohikulkumatkoilla ja mukaan tuntuu jotain aina tarttuvan. Ostin ihanan laukun tytöille.
 Ja toisen. Sopii ihanasti tänään postissa tulleisiin Hello Kitty farkkuihin.
 Ihania yömekkoja.
 Samat leggarit kuin viimeksi, eri koossa vaan ja kaverina ihana paita.
 Jotenkin nämä elukat nyt valloittaa...
Myös Benettonilta on löytynyt ihanuuksia. Oih tätä paitaa...
 Ja tätä!!
Timanteilla tottakai.

Nyt ripsaria naamaan ja menoksi.

7 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Voi tuota Benettonin ihanaa prinsessapaitaa! Meidän neiti ei periaatteessa tarvitsisi mitään, mutta tuo täytyy kyllä koittaa metsästää meille =)

dibsukka kirjoitti...

Se on kaunis. Ihania yksityiskohtia!!

Mimmu kirjoitti...

Syksyisin tuntuu tulevan aina parhaat vaatteet. Ehkä se on ihan se, että keväisin halutaan hempeää ja raikasta tytöille, mutta itse värien ystävän pidän enemmän näistä räiskyvämmistä. Nuo punaraitaiset ovat kyllä hauskat.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostat Oulussa Benettonin lastenvaatteita? Olen asunut täällä jo joitakin vuosia, mutta Benettonin vaatteet ostelen lapsilleni mummolareissuilta etelä-Suomesta. Poikien vaatteissa ainakin Stockan ja Anton&Ninan valikoima on aika onneton, joten jos on vielä joku paikka, niin otan innolla vinkit vastaan :)

Sinulla on ihana, onnea huokuva blogi, kiitos kun jaksat sitä pitää!

dibsukka kirjoitti...

Nämä Benettonin vaatteet ostin Haukiputaan Antton&Ninasta, tulee käytyä Haukiputaalla useasti. Siellä olevassa liikkeessä on paljon mukavampi ja helpompi käydä kuin Oulussa. Oulussa ja Haukiputaalla lienee aika sama valikoima, mutta Haukiputaalla vaatteet löytää kauniisti esillelaitettuna ja yleensä aina on ollut oikeaa kokoakin. Haukiputaalla asiakaspalvelukin toimii. Siitähän Oulun liikettä on moitittu.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nämä ostokset, etenkin Benettonitkin! Paljonko maksoi prinsessapaita ja oliko millaista mitoitusta jos tuota yrittäisi metsästää?

dibsukka kirjoitti...

Jos oikein muistan, niin prinsessapaita maksoi 12,90€- Mä otin meidän 128/134 kokoa käyttävälle M koon, eli noin 130cm. Hyvä koko.