maanantai 13. elokuuta 2012

Kouluvaatetta, kerhovaatetta, vaatetta...

 Mä oon viime viikon kaiken kivan ohessa pessyt pyykkiä ja lajitellut syksyn uutuuksia tyttöjen kaappeihin. Esikoisen vaatekaapista puuttui kaikkea. Kuvan pupukuvainen paita H&M
 Yksivärisiä ja raitaa..
 Lindexin velourtunika, kukkatunika ja pöllöt. Esikoiselle menee joistain vaatteista koko 122, mutta esim. juuri tuosta ihanasta bambista ei. Onneksi nuorimmaisen koossa tuli samainen ihanuus. Tunnustan, iso osa tuli tuplana. Haluan väriä, väriä ja väriä...
 Pinkkiä. Omppuja, kissoja. Kivoja, hyödyllisiä. H&M:ltä tuli tunikaa ja mekkoa, osa on pesemättä, osa jo sotkettu sormivärillä.
 Bamsea nuorimmaiselle.
 Kimallusta esikoiselle. Tuo hopeinen Bambitunika on aivan ihana livenä. Kuvassa boooring, mutta luonnossa suloinen kuin mikä.
 Tää on mun lemppari.
 Toinen lemppari:)
 Olen joskus tainnut mainitakkin, että neuleleggarit on mieluisia. Niinpä Ebaystä niitä.
 Kimallusta...
 Basicia...
 Aletennarit...

Leggareita, sukkareita.

Mitä opimme tästä. Älä venytä kuvausaikaa liian pitkäksi. Unohdat mitä olet ostanut, mitä esitellyt ja mitä aikonut näyttää. Sekamelskaa, ihan kuten livenäkin. Lindexiltä on paketti edelleen tuloillaan ja kysynkin, kumpi on kivempaa: Kattoa nuita minun ottamia kuvia ja vai ihan suoraan kuvat nettikaupoista omien ostosten mukaan?
Oikeastaan on kuvaamattomuuteen syykin. Katsokaa tuota kuvaa. Canonini on alkanut ottamaan ison osan kuvista tuolleen. Kivaa koittaa yhtä tunikaa kuvata kun kymmenestä kuvasta yksi saattaa muodostua oikein. Pelkään, että kamera on tullut tiensä päähän:(

7 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Ihan mielettömän ihania vaatteita :) Sain itteni kurkistaan tän myötä uudelleen Lindexin sivuille ja siellähän oli nyt sopivasti -10% lastenvaatteista :)

Sari kirjoitti...

no siellähän on innolla shoppailtu! niin kyllä mekin :D
toisaalta kylläkin tälläkertaa oma vaatekaappi sai enemmän täydennystä :) kerrankin näin päin....

Anonyymi kirjoitti...

Kakara tulee kiusatuksi vauvamaisista vaatteistaan.

Kyllä on elämä tyhjää, kun mikään ei riitä. Mikä saa ihmisen sekoamaan noin pahasti materiaan? :O

dibsukka kirjoitti...

Voi mua pahaa äitiä kun puen lapseni lastenvaatteisiin, enkä mihinkään pikku pissis kuteisiin:( onneksi elämässä on vielä shoppailu, muutenhan tuhlaisin aikani vaikka anonyyminä länkyttämiseen;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo ihanat barbapapa sukkikset ovat? meidän neiti tykkäisi niin kovasti noista.. kai sitä on pakko itsekin lähteä katsomaan H&M tarjontaa... apua...!

dibsukka kirjoitti...

Barbapapa sukkikset on Prismasta. Samaa sarjaa oli sukkinakin. Nuo ovat ihanat. Oulun Tokmannilla oli myös Barbapapa vaatteita:)

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihan oikeilla jäljillä pue lapset lapsiksi sillä niin kuuluukin olla.Ja lapsen kuuluu muutenki saada olla juuri sen ikäinen kun on.Onnellista ja turvallista koulunalkua lapsellesi!