perjantai 3. elokuuta 2012

Miepä kysyn teiltä...

Mitä te haluatte lukea?

Kiinnostaako uudet kankaat? Haluatteko nähdä millaisia vaatteita tyttöjen vaatekaappiin on hommattu? Kiinnostaako synttärilahjat? 

"Tekemistä sisällä" postaus on tulossa, samoin ompeluksia ja esikoisen huoneen remonttia...

Olisi vaikka mitä, joten sana on vapaa: Mitä haluat lukea?

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minua kiinnostaisi lukea miten teillä kierrätetään. Miten säilytät kierrätykseen menevät asiat (sanomalehdet, lasipurkit, metallit ym.)? Tämä asia aiheuttaa meillä kovasti päänvaivaa. Lähimpään pisteeseen johon saa jätettyä kaikki kerralla, on lähemmäs 10 kilsaa matkaa eli sinne ei tuu lähdettyä ihan joka päivä...

Samoin olisi mielenkiintoista lukea miten kodin ilmettä saa muutettua vähällä vaivalla ja rahalla...

Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi :)

-anelia-

anana kirjoitti...

Laitat vaan aiheeT jonoon ja annat tulla, kaikki luetaan :) Ja mun täytyy nyt paneutua tuohon tyllihamejustskaan, olin sen jotenkin missannut!

Nimimerkillä, pitäisi ihan oikeasta jättää useammin kommenttia mutta täällä ollaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä vain kelpaa:)
Kiitos ihanasta blogista<3

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöjen vaatteet, perheenne kivat puuhat, sisustus, kirppislöydöt... Synttärilahjat toki myös :) Siinä asioita jotka tätä uskollista vaikka anonyymia lukijaa kiinnostavat! :)
-Tiitiäinen

Anonyymi kirjoitti...

Mukava blogi :) ja mukavia aiheita. Ompelukset, kankaat, remontit, vaatteet, kissat... kaikki kiinnostavia aiheita :)

Anonyymi kirjoitti...

Laita vaikka kuvaa, kun ruoho kasvaa. Kunhan et esittele niitä mielipuolisen shoppailuvimmasi tuloksia. Etkä niitä oudon näköisiä mukuloitasi; nykyään tosin ymmärrät jo peittää kasvot...

dibsukka kirjoitti...

Anonyymi: tiedätkö mikä google on? Sieltä löytyy paljon ihania sivuja ja varmasti sellaisiakin jotka ei ärsytä;) Toisaalta, olisi ikävää jos lähdet täältä pois, saadaan lukijoideni kanssa aina hyvät naurut näistä rakentavista ja kovin suoraselkäisistä kommenteista:D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kaikki aiheet vaan kehiin, mitä itsekin tuossa mainitsit:--)

Haluaisin myös lukea teidän siivous''rutiineista''. Onko joku päivä, milloin siivotaan suuremmin jne.?:--) Ja toki sit jos teet, niin miten siivoatte (välineet jne.)

- (anonyymi)lukija Matilda

Amy kirjoitti...

Vaatekaappiin kurkkaus ehdottomasti! ;-) Ja synttärilahjat tottakai...

Karoliina kirjoitti...

KAIKKI kiinnostaa! :)

Meeri kirjoitti...

Höh, ompas kurja kommentti anonyymillä :( Minä tykkään lukea kaikki postaukset. Kuvat kauniista kodista, leikkimökistä, ompelukset, kankaat, kirppislöydöt on mieluisimpia. Onko teillä koskaan sotkuista? Ois kiva nähdä kuvia siitäkin, jos sitä on. Myös remppa+sisustusjutut kiinnostaa. Ja kaikenlaiset kodin ideat/ratkaisut säilytyksen ja tilankäytön suhteen. Blogisi on kiva.

Katariina kirjoitti...

Lastenvaatejutut, sisustus ja kirppislöydöt kiinnostaa :)

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Kiitos kysymästä:) Itse olen jäänyt lukijaksi lastenvaatepostausten takia, kirppislöydöt kiinnostavat ja sisustus. Mistään ompeluista en tajua mitään joten ne yleensä skippaan;)

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa kiva jos tekisit postauksen kotikaupungistasi!! Mikä siellä on parasta.. Mitä tehdä, nähdä ja kokea jahka Ouluun tulee!! :)

JuTTa

Eena kirjoitti...

Voi taivas tuota anonyymiä kommenttia... Olipa taas vuoden urpoin kommentti, onnittelut hänelle siitä. On se niin ihanaa, että täällä blogimaailmassa pääsee anonyymisti kommentoimalla purkamaan aggressioitaan ja kirjoittamaan mitä ikinä sylki suuhun tuo, ilman paineita edes alkeellisimmista käytöstavoista. Vaan onneksi täällä sun blogissasi näkyy näitä olevan paljon enemmän näitä fiksusti anonyyminä kommentoivia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

olen uskollinen blogisi lukija ja olen saanut paljon inspiraatiota ompeluksiini ja askarteluihini :) Ostokset ja erityisesti kirppislöydöt kiinnostaa.

Eija

Anonyymi kirjoitti...

Onko kodissanne vaatteille tarpeeksi hyvää tilaa,ja saatko ilmaiseksi vaatteita noista halpiskaupoista kun mainostat niitä kovasti.