keskiviikko 22. elokuuta 2012

Minymoa ja parit muut...

 Pitkän mallinen collegehuppari on ollut ostoslistalla jo jonkun aikaa. Löysin esikoiselle Minymon ihanan tunikamaisen hupparin. Kuva ei anna oikeutta tälle laisinkaan.
Tunikan kaveriksi Minymon ihastuttavat rusettikuvioleggarit. Tykkään!
 Onko jollain tiedossa tämäntyylisen vaatteen kaavaa... Mietin nuita pullistelevia kangasvarastoja, siellä olii pari täydellistä kangasta tähän.
 Neuleleggari jossa feikki farkkushortsit, ihan mielettömän ihanat. Ebay.
 Farkun näköiset kangasleggarit suloisilla kuvilla. Ebaystä nämäkin uusien vaatteiden puolelta.
 Takanakin hauskat kuvat, ihanat. Ainut miinus pieni koko. Nämä olivat esikoiselle pienet, mutta onneksi nuorimmaiselle sopivat. Pitänee tilata isommassa koossa, sillä nämä vaikuttaa aivan huipuille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pysyykö nuo neuleleggarit nypyttöminä ja hyvinä kuinka kauan? Näyttää kivoilta, niin kiinnostaisi josko tilaisi... voisitko laittaa linkkiä miltä myyjältä tilaat?

dibsukka kirjoitti...

Osa pysyy, osa ei. Aiemman postauksen raitaleggarit ovat sellaisia, että vaikka kymmenen kertaa pesee, ovat edelleen kuin uudet. Tilaan niin monelta eri myyjältä, että linkkiä on vaikea laittaa. www.ebay.com ja hakusanaksi leggings, löytyy vaikka ja mitä. UK:n puolella leggarit ovat kalliimpia monesti ku jenkki ebayssa. Tullinrajaahan nuo ei riko ihan heti.

Kati kirjoitti...

Meillä ei ole ollut Minymoa kuin yksi huppari ja se nyppyyntyi normaalissa muutaman päivän käytössä ihan kauhean näköiseksi pesusta puhumattakaan. Sen jälkeen en ole uskaltanut kyseistä merkkiä hankkia. Kivoilta kyllä näyttävät ja monesti on houkutuksia tullut. Onko sinulla enemmän kokemusta Minymosta ja sen laadusta?

dibsukka kirjoitti...

Ulkovaatteissahan Minymo on ollut aivan huippulaatua. Juuri nyt pähkäilen, että uskallanko sekaantua Racoonin talvivaatteisiin vai ostanko Minymon puvun.

Sisävaatteissa Minymoa on ollut joitakin kirppikseltä löytyneitä ja niissä on ollut sekä ja että laatua, osa huippua, osa surkeaa.

Saas nähdä miten tämän kanssa käy, ainakin käyttöönottopesun kesti hyvin.

Kati kirjoitti...

Kiitos! Ehkä sitä uskaltaa sitten jatkossa kokeilla vielä ko. merkkiä. Meille sattui sitten ensikokeiluun vain se todella huonolaatuinen tapaus. Kyllä se ensipesu kertoo jo paljon vaatteesta.

jarna kirjoitti...

Meillä on Mimymoa ollut sisävaatteina ja on ollut hyviä, ei mitään valittamista. On ollut myös ulkovaatteita ja nekin oikein hyviä, ei edelleen valittamista.

Racoonin haalaria olisi mieli tehnyt tilata (pinkkiä), mutta en todella viitsi sekaantua viime talven jälkeen ja sen jälkeen mitä vouhotusta tuli maahantuojalta viallisen makon tiimoilta. Sama P&P:n sisävaatteiden kanssa, maahantuoja pilasi tunnelmat :/