lauantai 25. elokuuta 2012

Muovaillen...

 Omituinen viikonloppu menneillään. Mieheni on kaverin kanssa motocross reissulla pohjoisessa ja olen lasten kanssa kolmisten siis kotona. Viikko taas koulua takana, huomaan että ekaluokkalainen on väsynyt. Tänään ollaankin oltu relasti kotona
 Tuli tänään mieleeni, että on pakko kertoa teille maailman parhaasta muovailuvahasta.
 Ja oikeastaan myös sen oheistuotteista. Meillä lapset muovailee paljon. Tekevät hahmoja, leipovat leikisti tai sit pistävät pystyyn kunno jäätelöbaarin...
 Paljon värjeä, ihanan pehmeä koostumus.
 Vaha kuivuu vuorokaudessa kivikovaksi, joten tekoset kestää ja ne joiden ei tarvitse kestää, köntit matossa, vaatteissa jne. ne irtoaa kuivuttuaan naps vaan irti.
 Sarjaan on vaikka ja mitä ja nämä kestää ja kestää ja kestää.
Vaha on myrkytöntä, tuoksuu miedolle ja ei tartu käsiin. On pehmoista ja notkeaa, pienikin jaksaa kaulita tai muotoilla. Oletteko jo kokeillut?

Viime kerralla kerroin, että odotan jänniä uutisia. Noh, voinen kertoa. Minulle tarjottiin aivan upeaa työpaikkaa. Olen pari päivää kuumeisesti täällä miettinyt, että mitä teen. Nykyisessä työpaikassa viihdyn, mutta ajoittain kaipaan säännöllisyyttä. Uusi työ olisi samalla alalla, mutta painottuu toimistopuoleen, eli asiakaskäyntejä ja viikonloppu töitä ei enään olisi. Uusi työ toisi mukanaan sen, että arkisin päivät venyisi aamusta iltaan, eli nykyinen tilanne: illaksi töihin, päivät lasten kanssa, loppuisi. Nykyisessä työssä teen lähes kaikki paperihommat kotona, uudessa työssä siihen ei olisi mahdollisuuta. Joutuisin hakemaan nuorimmaiselle kokopäiväpaikan tarhassa ja esikoiselle iltapäiväkerhopaikan. Säännöllisyys vastaan oma aikataulu, pakko sanoa, että ollaan tilanteessa "varo mitä toivot".

Jos lapseni olisivat isompia, ottaisin varmaan uuden työn heti vastaan. Siihen sisältyisi niin paljon kaikkea kiinnostavaa, että olisi mahtavaa tarttua siihen. Toisaalta nykyisessä työssäni rakastan juuri sitä, että saan tavata koko ajan uusia ihmisiä. Mieheni mielestä en jaksaisi "pelkkää toimistossa istumista", vaan nimenomaan kaipaan liikkumaan ja vapautta. Plussia ja miinuksia on molemmissa, niin sama työ, mutta niin täysin erilainen.Vaikeaa. Mietinhän minä asiaa jo ennen vastausta, mutta nyt kun tilanne on oikeasti päällä, on ajatuksetkin erilaisia. 

Järki sanoo, että tartu haasteeseen, sydän sanoo, odota vielä muutama vuosi, lapset on nyt number one.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea juttu, Onnea! Se, että näinä päivinä joku tarjoaa töitä, on hienoa! Lapset on elämän tärkein asia, vaikka mitä tapahtuisi, olet aina Äiti! Mutta toisaalta Äidilläkin on oikeus tarttua kiinnostavaan haasteeseen...!Usein nuo miehet tosin tietää ja tuntee oman vaimon aika hyvin...ärsyttävän hyvin! Teet takuulla Itsellesi ja Lapsillesi parhaan päätöksen, oli se sitten mikä tahansa! Onnea vielä!
-Reetta
ps.saako tuota muovailuvahaa mistä?

dibsukka kirjoitti...

Reetta: Kiitos hyvistä ajatuksista:)

Tuota muovailuvahaa myydään 4 purkin paketeissa ja sitä saa kyllä melkein joka paikasta.

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Onpas hassu yhteensattuma. Käyppäs kurkkaamassa oman blogini eilinen postaus www.nauravanappi.blogspot.com :) Ja mistä olen kirjoittanut? No samoista muovailuvahoista!

dibsukka kirjoitti...

Laura: Huomasin yhteensattuman eilen ja olinkin kommentoimassa, että kylläpä vaha saa tänään hehkutusta.

Hauska sattuma:D

anana kirjoitti...

Työjuttuun en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Mahtavaa että on avautunut tilaisuus... ehkä siihen pitäisi tarttua? :)

Vaha on tuttua, meillä ei ikinä ole ollut mitään muuta muovailuvahaa.
Tuotahan on myös useina variaatioina, eli perusvärien lisäksi pastellit, neon ja glittervärit ainakin...
Tytöllä taitaa tällä hetkellä olla se kakkukone, parus fun factory ja sellainen ajoneuvosarja...

dibsukka kirjoitti...

Meillä on muiden lisäksi se pellejuttu, perustehdas ja sit joku elukka, onkohan se mustekala:) kimalteleva vaha on poniteemaa ja aivan hitti. Värejä todella riittää!!

Amy kirjoitti...

Meillä on ollut tuota muovailuvahaa jonkin aikaa... Ekan satsin vaan onnistuin tyhmyyttäni pilaamaan, kun sanoin tytölleni, ettei tarvitse kerätä illalla upeita muovailuja pois vaan saa jatkaa aamulla samasta mihin jäi... Jep, arvaatte varmaan, että kuivui ja komeasti... eipä tullut siinä mieleen... Ja ovat kuitenkin hiukan kallimpiakin, ainakin liian kalliita pilattavaksi.

Ainut miinuspuoli, sisältää vehnää... Itse olen siis vehnäallergikko enkä uskalla niihin koskea!

MaMMeli kirjoitti...

Tuolla muovailuvahalla olen leikkinyt lastenlasten kanssa jätskikioskia ym. mukavaa:)

Aamuaurinko kirjoitti...

Kiitos muovailuvaha vinkistä :) täytyy mennä seuraavalla kauppareissulla katsomaan.

Itselläni himan vastaavanlainen työtilanne, sain tarjouksen eritäin kivasta työstä. Työtehtävät mielenkiintoisia ja haastavia. Työaika säännöllinen, kiva työporukkakin. Ainut miinus on että päivät venytvät yli 10 tuntisiksi mutta viikonloput vapaat. Tartuin haasteeseen ja otin paikan.. aloitan huomenna :)

Itse ajattelin niin että pääsen tuosta tuöstä heti pois jos haluan, jos saan joskus vielä paremman tarjouksen..voin tartua siihen. urallani tämä työkuitenkin auttaa tulevaisuuden kanssa... ja kuitenkin illat ja loppuviikonloput vapaita.

Sara kirjoitti...

Muovailuvahailu oli kyllä lapsuuden mukava harrastus! Vieläkin joskus tulee siskon poikien kanssa muovailtua, tosin suoraan sanottuna surkeilla muovailuvahoilla.. Tuollaiset voisikin mahdollisesti ostaa lahjaksi! :)