tiistai 21. elokuuta 2012

Nää, eiku nää, eiku...

 
Jos joku on vaikeaa, niin silmälasien ostaminen. Ihania laseja löytyy aina liian monet ja valinta tuottaa tuskaa. Kävin tänään näöntarkastuksessa ja kummasti se testi aina kertoo, että "lukulasit" olisi hyvä olla. Näkö on silleen hyvä, että koko ajan laseja ei tarvitse pitää, mutta esim. koneella ollessa ne olisi hyväksi, samoin lukiessa jne.. Mulla on useammat lasit, mutta yhden ylitse muiden. Sellaiset mustat muovipokat. Niiden vahvuus on nyt todettu vääräksi, joten uusia ostamaan. Tänään valitsin samantyyliset, tosin melko vahvoilla hopeisilla sangoilla. Simppelit, sopivat ja ihan minun näköiset.
Toisiksi laseiksi päätin ottaa sellaiset muodikkaan retromaiset, isot, vähän pyöreät kehykset. Sovitin monia, tosi monia ja todettiin myyjän kanssa yhdessä tuumin, että ei ole minun juttu:D Siispä samaa mallia, mutta täysin toisessa värissä. Musta kuvio on hieman Vallilan henkinen, sellainen musta pitsikuvio. Ihanat.

Nyt vaan odottelemaan:)
 Huhheijjaa kun tämä päivä taas on mennyt juostessa. Töitä, omia juttuja, lasten juttuja, pihajuttuja, hoppua. Pakko laittaa loppuun kuva uusimmasta korusta. Ihana, niiiin ihana! Jotkut toivoo, että laittaisin kuvia myös omista vaatehankinnoista. Mitään päivänasu kuvaa en ala ottamaan, mutta ehkä muutaman uutuuden voisi näyttääkkin? Oikeastikko se kiinnostaa, miten tämä nainen pukeutuu;)

Ei kommentteja: