tiistai 28. elokuuta 2012

Tykkäilläänkö moomeista...

 Kuinka moni teistä on Facebookissa? No allekirjoittanut ainakin on. Tuon uuden puhelimen myötä tilannehan on se, että facebookin kommentit, viestit ym. tulee tarkastettua tien päällä yhtä tiheään kun sähköpostit.
 
No kuinka moni teistä pelaa siellä? Tunnustan, yhtenä hiljaisena iltana kun lapset nukkui ja mies oli töissä, annoin pikkurillin pelien pahaan maailmaan... Tässä sitä ollaan, totaalisen koukussa Villen peliin, Bubblesagasta onneksi jo pääsin irti... Tuntuu nololle, kun aamuunisena astut pihalle, huomaat rikkaruohon puskevan asfaltista läpi ja ajattelet "klik to mow"....
 Mies vannoi, että ei ikinä koskaan tule Facebookkiin. Ei kuulemma missään tapauksessa... Nooh, kummasti mieli muuttui kun mies tajusi, että Facebook on niiiiin paljon enemmän kuin toisten seinien stalkkaamista.
 Oikeastaan sitä "seinää" tulee katsottua sivustolla vähiten. Facebook on täynnä kiinnostavia ryhmiä, itse hengailen ompeluaiheisilla sivuilla, sisustusjutuissa ja lastenvaatekirppareilla. Tajusin juuri, että esim. huuto.net on jäänyt täysin pois kuvioista sen jälkeen kun löysin facen kirppariryhmät.
 
 Vähän niin kuin tämä blogikin. On kiinnostavaa löytää uusia tuttavuuksia, jossain toisella puolella maailmaa on ihminen joka tykkää samoista kaavoista ja hänen kanssa saa pähkäillä, että miten se hiha asettuu paikoilleen...
Se vaan pitäisi kaikkien muistaa, että Facebook ei korvaa oikeita ihmissuhteita. Jos ainut paikka missä juttelet ystävillesi, on netti, niin kannattaa laittaa kone kiinni ja astua ulos. Liika on liikaa ja sen pitäisi jokainen ihminen ymmärtää:)

Niin, jos täällä olisi Facebookin TYKKÄÄ napiska, niin tykkäisittekö näistä Lindexin uusista Muumeista?

16 kommenttia:

HeliK kirjoitti...

Mä taidan kuulua niihin harvoihin jotka eivät tuohon facebookkiin kuulu, epäsosiaalisuuteni taitaa olla siihen syy tai sitten vain se että en halua netin kautta asioitani jakaa, tai kommentoinhan mä täällä blogistaniassakin. En ole vain tainnut keksiä syytä liittyä. Jos mulla ois tyttö niin muumeille tulis varmaan klikattua tykkää :)

Mari kirjoitti...

Mä oon taas tosi kriittisesti alkanut suhtautumaan facebookkiin.

Eilen tietokoneella katsoin bb:n uusia kilpailijoita subtv:n sivuilta, facebook ei ole ollut kotikoneella auki noin kuukauteen, eikä ollut eilenkään. Siitä huolimatta subtv:n sivun alareunassa näkyi fb:n bb-tykkääjät ja automaattisesti siinä näkyi ne mun fb-kaverit, jotka oli bb:stä tykänneet.

Tänään tutkailtiin kahvitauolla työkaverin uutta Lumiaa. Huomasin oman nimen kohdalla fb-kuvani.

Mun mielestä on jotenkin pelottavaa, kuinka fb tunkeutuu tolla tavalla kaikkialle. Niinpä taas harkitsen poistuvani koko facebookista.

Anonyymi kirjoitti...

Painan tykkää nappia Muumien kohdalla. Keltainen pikkumyy paita on ihana. Viikonloppuna ostin myymälästä tunikan, jossa on sama väritys kuin niiskuneiti paidassa, mutta on malliltaan tunika. Se on aivan ihana, kun käy lähes kaiken väristen leggareiden kanssa.
Facessa ei tule itsellä kirppisteltyä, kun ei jaksa seurata niin tarkkaan, että ehtisi poimia tuotteet, joissa hinta kohdillaan. Ostoilmoitusta en ole kokeillut, että kannattaisiko?

Leena kirjoitti...

Minä olen Facebookissa ja olen tykännyt. Ensinnäkin olen melko laiska sähköpostien lukija ja kirjoittaja, niin Facen kautta saa mukavasti pidettyä yhteyttä kauempana asuviin ystäviin ja sukulaisiin. Kannatan kuitenkin rajaamaan kuvien näkymistä vain tutuille. Itse olen sosiaalinen netin ulkopuolellakin, ei se sitä pois sulje. :-) Nuo muumit on kivan näköisiä. :-) Sinulla on ihana blogi! Tervetuloa kurkkaamaan blogiini, Onnen kultahippuja. ;-)

Kotiäiti kirjoitti...

Mä kuuluin vielä vuosi sitten Facebookiin, mutta alkoi tuntua niin epärehelliseltä se touhu, että irtisanouduin koko hommasta. Pelottavaa mun mielestä, että Fb tunkeutuu joka paikkaan, niin kuin joku tuossa aiemmin jo kommentoikin. Aikaakin se vei niin mahdottomasti ja koukutti maailmaansa, että päätin lopettaa kokonaan. En oo katunu. :)

airamanna kirjoitti...

En ole facebookissa, enkä aio liittyä.
Muumeista tykkään ja todennäköisesti jonkin tunikan sieltä meille kotiutan.

Annu kirjoitti...

Muumeista en henk,koht. tykkää, mutta toi keltainen paita on ihana...tai olis ihana jos ois pikku tyttö.
Kun taas edellisessä postauksesani olevat ompelukset oli ihania! Sitä tiikerikangasta on pakko saada! Oliko hyvän tuntuinen kangas?

dibsukka kirjoitti...

Anonyymi: Minulla ainakin ostoilmoitukset ovat tuottaneet hyviä kauppoja:)

Leena: Kiitos kutsusta.

Annu: Kaksi kertaa pesty ja rummutettu, moitteeton edelleen. On minusta hyvän tuntuinen.

Anonyymi kirjoitti...

Voih! Ihania muumeja, ihastuin etenkin tuohon haalariin, 3,5v. typy kun on ollut ihan kade pikkuveljelleen haalari-asuista, mutta kun en ole hänelle löytänyt mitään kivaa. Tarkistin siis heti ja löytyyhän tuota noin "isona", joten heti kaupoille...toi keltainen pikkumyy on myös tosi söpö!
Täällä ihan ehdoton EI fb:lle! Johtuu varmaan sekä omasta että miehen työstä suureksi osaksi, yritetään viimeiseen asti pitää lapset "piilossa", tämän päivän maailma kun on niin kovin julma, eikä kaikki halua olla välttämättä aina kilttejä toisilleen :(

Susanna kirjoitti...

Painan tykkää ainoastaan niiskuneiti paidan ja leggareiden kohdalla. Sateenvarjokuosi on jotenkin liian levoton.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania muumeja! Missä kaikissa lastenvaatekirppus-ryhmissä olet? Millä hakusanalla siis löytyisi kivoja ryhmiä? Facebookille siis ehdoton kyllä! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tykkään muumeista, ihania vaatteita! :)

Sinulle olisi myös tunnustus:

http://pienilintu.blogspot.fi/2012/08/very-inspiring.html

dibsukka kirjoitti...

Pieni Lintu: Kiitos:)

Anonyymi: Lastenvaatekirppis hakusanalla löytyy vaikka mitä kivoja.

Essiina kirjoitti...

Totta kai tykkään muumeista ♥ Ja neiti myös. Tuo keltainen paita onkin meille tulossa :) Pitkin hampain karsin tuo raitapaidan pois ostoskorista, mutta sitäkö löytyy myös tunikana... o-ou... ;)

Facessa olen... liikaa... siinä on hyvät ja huonot puolensa mutta kirpuilla viihdyn minäkin siellä enimmäkseeen :)

Kassukka kirjoitti...

Tykkäisin :)
Itse olen vähentänyt koneella oloa rutkasti varsinkin sen jälkeen kun pienin lapsista lähti liikkumaan. Ei vain enää ole sillä tavalla aikaa olla tässä all the time ;) eikä tarvitsekaan olla!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäisin ehdottomasti! Minä myös facessa. Hyvä puoli on esim. se, että tulee juteltua vaikka sukulaistenkin kanssa paljon enemmän nykyään kun ennemmin kun liityin facebookiin:D Niin minäkin luulin sen olevan ihan turha ja välillä se tuntuukin turhalle, mutta on se myös omalla tavalla kätevä ja kiva ja hyödyllinen:)