sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kutistemuovi Bambi ja ruikutusta viikonlopusta...

Olen taas leikkinyt kutistemuovilla. Tälläkin kertaa aiheena bambi.
Hitsi että tuo on mukavaa puuhaa...
Ja tämmöinen siitä tuli. Pääsee koristeeksi tauluun jota suunnittelen tahi sitten magneetiksi.
 Kokeilin tavallisia tusseja väritykseen. Onnistuu näemmä niilläkin, mutta väri ei pysy hyvin.
Meillä on ollut melkoinen viikonloppu. Perjantai-iltana nuorimmainen loukkasi sormen ja jouduimme painelemaan Oysiin. Siellähän se ilta vierähtäkin ja nyt on tytöllä oikea etusormi tikattuna:( Kamalaa hommaa laitattaa nuin pienelle lapselle tikkejä. Olkaa varovaisia ovien kanssa! Noh koska sormi on tikattu, on oikea käsi sitten paketissa ja sillä ei voi tehdä mitään. Meillä on siis hoidettavana täällä pikkuinen toipilas. 

Toipilas olen minä ja esikoinenkin. Minun parantunut flunssa tuli rytinällä takaisin ja olen ollut järkky nuhassa. Esikoinen on päivät terve, mutta yöllä yskii niin paljon, että miehen kanssa ollaan  neljä yötä valvottu yskää kuunnellen. Viime yönä oli jo parempi tilanne, toivon totisesti että saan ensi yönä nukkua!
Koska elo on ollut nyt tätä, niin tekemisetkin on pyörinyt kotonurkissa. Lauantaina käytiin koko perheellä leluostoksilla. Nuorimmainen sai hyvitykseksi perjantain lääkärireissusta valita minkä tahansa lelun ja siellä sitten samaan syssyyn päivitettiin muotisuunnitteluvihkojen, värityskirjojen ja värikynien tilanne. Nuorimmainen valitsi itselleen zhuzhusarjan ponin ja ponitallin, ihania uutuksia. Kivoja muuten tommoset kaikki vihkot ja tarrasuunnittelujutut. Lapset jaksaa niiden parissa kököttää sisällä tosi hyvin. Nuorimmainen saa liimattua tarrat yhdellä kädellä ja värityskin onnistuu:D Vuokrattiin Kaunotar ja hirviö leffa, mässättiin karkkia ja ihmeteltiin sitä, että miten paljon ihminen kättä tarviikaan. Tänään jaksoin touhuta sen verran, että paistoin pannaria iltapalaksi, jeij, suunta ylöspäin:D

Tylsä, alakuloinen ja paljon mietityttänyt viikonloppu. Seinät kaatuu päälle kun ulkoilemaan ei pääse ja uimahallikin on ollut yli viikon käymättä. Missään ei voi kyläillä ja ketään ei voi kutsua käymään. Harmittaa nuorimmaisen sormi, vaikka eipä sille mitään mahda ja vahinkoja sattuu. Olisipa huomenna nuha poissa ja jaksaisi jo tehdä kaikkea. Toivon, että pikkuisen sormi parantuisi suunnitelmien mukaan. Hih, oikeastaan aika suloista että sain viikoksi "vauvan", jonku jota syöttää, pukea ja hyysätä:D Onneksi mies on terve ja passannut meitä tyttöjä, kokkaillut herkkuruokia ja pitänyt torpan pystyssä. Ja niinhän se sanontakin menee, ilman arkea ei ole pyhää:)

Onko ruutujen takana muita flunssapotilaita?

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Meillä on kanssa sattunut aikoinaan sormi-tapaturma, tyttö taisi olla silloin noin neljän vanha. Oli tuomassa lautasta tiskiin, kaatui, lautanen meni palasiksi ja viilsi sormeen haavan. Me selvittiin onneksi liimalla silloin.

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista teille.Täällä yksi,jolla on nyt takana kolme viikkoa ärsyttävää yskää ja nielemisvaikeuksia.Poskiontelot täynnä,vaikkei edes nuhaa.Penisilliinikuuri syöty ilman vaikutusta,eikä loppua näy tälle taudille.Toivon tosiaan,että pian jo pääsisin tästä kummajaisesta eroon. Ylensä en edes flunssaa sairasta.Tsemppiä myös urhealle sormivaivaiselle,noita aina pienille sattuu.

Terkuin Sari.

Amy kirjoitti...

Meillä koko poppoo selviämässä flunssasta, kurjinta kun 4kk ikäinen vauvakin sen sai sillä seurauksella, että meni korviin ja sai antibiootit... :-(

Meillä tikattiin kesällä neiti 4 veen korvanlehti 20 tikillä... Kaatui työpöydäntuoliin ja tuolin metallilevy halkaisi korvanlehden!

Paranemisia teille!

dibsukka kirjoitti...

Mari: Liima olisikin ollut hyvä vaihtoehto, niin ei tarvisi mennä tikkejä poistattamaan:/

Sari: Paranemisia!!

Amy: Oivoi, teillä vastustaa. Kuulostaa kamalalle tuo neiti 4v korvajuttu. Paraniko haava hyvin?