maanantai 24. syyskuuta 2012

Maanantai...

Mukavan viikonlopun jälkeen maanantaikin tuntuu ihan siedettävälle. Viikonloppu meni kotoisasti perheen kanssa. Lauantaina tehtiin viisi pellillistä pizzaa, mässättiin irtokarkkeja ja nautittiin kauniista syyskuun päivästä. Lapsilla oli hyvät leikit naapurin tytön kanssa, niin me saatiin miehen kanssa kuunnella hiljaisuutta ja olla tekemättä yhtään mitään. Luksusta.
 
Sunnuntaina oli minun vuoro nukkua aamulla pitkään ja uskotteko, että meinasi sopu horjua kun mies tuli aamu kahdeksalta tökkimään ja sanomaan "mannapuuro on valmista, aamupalalle hop hop" Olin aivan unenpöpperössä ja ihmeissään, että miksi minut herätetään. Meinasin sanoa pari valittua sanaa, mutta mies ehti avata suunsa ensin sanomalla "lähdetään aamutoimien jälkeen koko perhe kirppisrundille". Tuon taikalauseen siivittämänä tämäkin mörrimöykky vihdoin heräsi ja niin, sunnuntaiaamu meni kirppiksiä kierrellen.Tehtiin pari löytöäkin.
Kirppisrundin jälkeen mies lähti ajamaan crossilla ja me jäätiin tyttöjen kanssa kotiin siivoilemaan kasvihuonetta. Voi haikeus mille tuntui irroitella kasvit ja keräillä nuutuneet kukat pois. Noh, ensi kesänä sitten taas... Monet kukat ovat vielä pysyneet kauniina ja muutama on vasta nuppunsa aukaisemassa. Tuntuu, että tänä kesänä kukat oli paljon myöhemmässä kuin viime vuonna? Sain mansikkamaaltakin vielä ison kourallisen mansikoita, mmm, makeita.
Haravoitiin tyttöjen kanssa pihaa, mutta ei siitä oikein mitään tullut kun innostuttiin leikkimään hippaa ja hyppimään hyppynarulla. Tyttöjen kaveri tuli mukaan kuvioon ja minä päätin poistua ikkunantaakse sisätiloihin leikkimään kutistemuovilla. Onneksi keräävä ruohonleikkuri poimii lehdet maasta, niin haravoinnin skippaaminen ei niin vakavaa ole:D Tommosta tavan perhe-elämää. Ihanaa. 

Noh nyt on koululainen laitettu koulutielle, nuorimmaisen kanssa olisi tänään kotipäivä. Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle.


8 kommenttia:

anna kirjoitti...

Kiva juttu, että mies oli keksinyt tuon kirppiskiertelyn ettei ihan turhaan tullut sua herättämään. =) Mitä löytyjä teit?

dibsukka kirjoitti...

Laitan löydöt blogiin kunhan saan kuvatuksi:)

Anne kirjoitti...

Viikonloppuina tuo normi perhe-elämä ilman mitään kiireitä on ihan parasta <3

dibsukka kirjoitti...

Totta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ohoh, tollasta lausetta ei meillä ole kyllä kuultu koskaan.. :D

Krista kirjoitti...

Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
:)

Mimosa kirjoitti...

Rakastuin noihin kumppareihin! Aivan ihanat! :-)

Taika kirjoitti...

Voi kuinka herttaiset saappaat. Etsin itse kumisaappaita todella pitkään enne kuin löysin hauskat pilkulliset mutta nuo ovat kyllä ehkä hienommat...