sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Mekkoja, mekkoja, mekkoja...

 Mekot ovat ihania. Pidän lähes aina itsekkin mekkoja. Joskus oli aika, että on omistanut yhtään mekkoa, mutta jossain vaiheessa aikuisiällä ne hiippailivat kaapiin ja jäivät sinne pysyvästi. Lasten mekot ovat ihan omaa luokkaansa. Ne osataan tehdä niin suloisiksi, että tämmöinen tyttölasten äiti sekoaa kaupassa.
 Ja osaa ne lapsetkin tykätä söpöistä mekoista. Mekkoja ei kait voi olla liikaa?
 Tosin eihän ne söpöstykset koskaan pelkkiin mekkoihin jää. Niihin osataan kaupata mukaan tossuja ja sukkareita, laukkuja ja pompuloita.
Tämän ostosreissun teemana on selkeästi tylli.Oravamekossa, eikä polkadots mekossa sitä ole, mutta muuten sit senkin edestä. H&M pursuili taas ihanuuksia. Osa sieltä, osa Lindex ja Kappahl.


Niin no löydettiin me vähän muutakin, plus läjä hanskoja, pipoja ja sukkia.

14 kommenttia:

Oliviah kirjoitti...

Mistä tuo ensimmäisen kuvan Kitty mekko on ? Toivotaan, että on jotain vanhempaa mallistoa, jota ei saa enää mistään:) Jostain syystä meillä neiti fanittaa Hello Kittyä enemmän kuin minä. Mekoista ja tunikoista tykätään molemmat, meillä on harvoin housupäivä.

dibsukka kirjoitti...

Hello Kitty tylliunelma on ihan uusinta uutta H&M:ltä. Ostin sen torstaina ja ainakin silloin hylly notku kokoja:Sinne vaan hakemaan omanne;)

jarna kirjoitti...

Noita samoja mekkoja mekin katselimme eilen mutta silti ostoskorimme tursuili ihan muista jutuista :)

dibsukka kirjoitti...

Jarna: Siellä oli paljon ihanuuksia. Mun pitää melkein hakea vielä yhdet farkut, sit sellainen elukkamekko ja karvaliivi:D

Niinu kirjoitti...

Ja niin suloiset hiuskoristeetkin! Mun pieni tyttöni kun on jo 13 vee, niin näitä herkkuja tulee ostettua vaan kummitytöille...onneksi ne on vielä pieniä:)

dibsukka kirjoitti...

Niinu: Varmaan sen takia haalinkin kaikkea ihanaa kasaan kun tajusin, että tuota söpöstelyvaihetta ei enään kauaa kestä:D Kohta molemmat tytöt haluaa mustat farkut ja pääkallopaidan, kelle mää sitte puen bambia? Miehelle:D:D:D

Riitta kirjoitti...

Ihania juttuja.. tuo oravamekko ois ihana, miksihän ei myydä netissä :/

dibsukka kirjoitti...

Riitta: Mekkoja oli valkoisena pupunakin. Oikeastaan kun mietin, niin moni aivan ihana juttu ei oo ollut nettikaupassa. Livekaupassa esim. leggarivalikoima on huima, sukkareissa on ihania valko-vaaleanpuna bambeja, sydänpolvisukkareita ym... Myös tuo tokan kuvan mekko+paita setti on livenä aivan mielettömän ihana, mutta sitäkään ei netissä ole. Livekaupassa on paljon erilaisia metsäneläinmekkoja ym... Toivottavasti osa tulee nettiin, niin nekin jotka ei asu lähellä kauppaa, saavat omansa:)

jarna kirjoitti...

Onhan meillä tuo yksi tyllihame :) Sit ostettiin se ruudullinenkin tyllihame.

Karvaliivejä meillä on jo kolmessa eri värissä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hih, sulla on tosi lyhyt kantti näiden söpöjen mekkojen suhteen ;) Tuleehan noita meillekin - ei vaan ihan noissa määrin kotihoidontuella :) Pitää vähän valkata mitkä raaskii ostaa. Oi, olis pitäny ostaa tuo hello kitty-mekko kuitenkin. tyttö rakastaa mokomaa kisua :)

dibsukka kirjoitti...

Pakko puolustella, että nyt mie oon myynytkin tosi paljon vaatetta, mutta joo, heikko kantti:)

*Mirva* kirjoitti...

Oliko tuo ekan kuvan pupu mekko kanssa H&M:ltä?
Ihania mekkoja ja muita

dibsukka kirjoitti...

*Mirva*: Juu, se on paita+mekko setti H&M:ltä. Eikös ole ihana.

*Mirva* kirjoitti...

Kiitti.On juu meillä tykätään erityisesti pupuista :)