torstai 13. syyskuuta 2012

Oi Bambi...


Kurkin aamukahvia juodessa H&M:n sivuja ja kappas, sinnehän on tullut taas uutuksia. Mikä se meidän lempihahmo olikaan, no tämä peura kaunokainen. Muutama lukija on kysellyt, että miksi mainostan H&M vaatteita koko ajan. Noh, kerron omia suosikkejani ja koska H&M:n vaatteet ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä, nättejä ja lapsille mieluisia, niin niitä vaan tulee. En minä merkkiin tai merkittömyyteen katso, katson siihen mistä tykkään ja mitä voisin ostaa.
Jos menette kurkkimaan uutuksia, niin asusteisiinkin oli tullut ihanuuksia. Tämä setti nuorimmaiselle oli hankinnassa jo livemyymälässä, mutta siellä pipoissa ei ollut kokoja. Nyt tämä taitaa meille lähteä...

Nyt kipinkapin aamutoimiin ja menoksi.

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Söpöjä!!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, tuo harmaa on ihana, ja vielä "isojen" koossa, pitääpä ehdottaa ekaluokkalaiselle. Lindexin tunikassa kuva oli kyllä aika samanlainen, peura ja perhosia.
Tuo neule ei oikein miellytä, jotenkin turhan kulmikas kuva. Mutta siellä oli myös turkoosi kiva bambipaita pienien koossa, mutta mutta, meillä on jo paitoja koossa 122/128 niin paljon, että enempää ei saa sortua ostamaan (ainakaan ei saa suunnitella ostoa, mutta jos jotenkin eksyy vaatekauppaan ja vielä oikealle osastolle, ja siellä ihanan paidan näkee niin ... )

Marika kirjoitti...

Ihania, hm-fani minäkin :)

Heidi kirjoitti...

Paljon ostan itse kirpparilta vaatteita, mutta sieltäkin useimmiten valikoituu matkaan hm-vaatteita juurikin mainitsemistasi syistä. =) Nyt on vain tullut entistä kriittisemmäksi ostajaksi, kun on alkanut itse ompelemaan ja monissa vaatteissa on luvattoman huonoa ompelujälkeä...

Amy kirjoitti...

Oi kun ihania!!!
Nyt harmittaa, kun tuli hussattua liikaa jo edelliseen Henkkamaukan tilaukseen. Paljon ihanampia nuo!

Katariina kirjoitti...

Ihania! HM:n sivuille siis..

Anneli kirjoitti...

Minusta on kiva, että postaat suht paljon H&M ja Lindex vaatteista, ne kun ovat sellaisia lähes kaikkien kukkaroille sopivia =)
Käytiin tänään lasten (tyttö 4,5v ja poika 2,5v) H&M:llä, ja ostettiin ihania Peppi Pitkätossu paitoja ja sukkia molemmille, tyttöjen puolelta kylläkin. Aiemmin on onnistuttu bongaamaan Henkalta myös Peppi yöpuvut sekä alushousut. Peppi on meillä pop! Ja niitä kohtuuhitaisia Peppi-vaatteita on vaikea Suomesta löytää, ruotsista yleensä käydään Åhlensilla ostamassa niitä.

Mutta jatka siis ihmeessä vaatepostauksia kuten ennenkin!