tiistai 11. syyskuuta 2012

Racoonin sovitusta...

 
Minä tykkäsin pinkistä Racoon sydäntakista eniten, mutta esikoisen mielestä tämä liila oli kivoin. Kun kyseinen väri oli Lastenpuoti Kuplassa hyvässä alessa, päätin tilata setin.
 Jännitin, että onko kokoa oikea 7v ikäiselle, takki ja housut 128cm, tytöllä mittaa yli 130cm...
 Tuntuuhan tuo mahtuvan, mutta takki on aika leveää mallia. Toisaalta saahan liikkumavaraa olla...
Mietin, että mahtuuko tämä enään tammikuussa? Mitäs luulette? Setti on kyllä kaunis, tuo väri on miellyttävä. Tähän liilat Viking goretexit, vaaleanpunainen isotupsuinen pipo ja vaikka mustat kinttaat, tykkään. Ainut mikä mietityttää, on takin leveys ja se, että setti on just nyt sopiva...

15 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hmm, me kokeiltiin samaa kokoa 124cm pitkälle, ja hänelle mielestäni oli oikeat kasvunvarat talvea ajatellen. Veikkaisin, että teillä jää housut pieneksi hetimiten :(. Näistä loppuu harmillisen pian koot, varsinkin kun eivät ole mitenkään reiluja.

Anonyymi kirjoitti...

Ketä kiinnostaa sun äpärälapsen rytkyt tai harrastukset hommaa elämä

Anonyymi kirjoitti...

Saatteko te bloggaajat usein tollaisia kommentteja, järkyttävää :( Toi kertoo kyllä miten sairasta porukkaa suomalaisissakin riittää...Edes lapsia ei jätetä rauhaan! iljettää

Anonyymi kirjoitti...

Johan on taas törkeää kommenttia tullut sun blogiin :/ Mua ainakin kiinnostaa kovasti nämä vaatesovitukset ja postaukset. Väri näyttää oikein kivalta, oli meidänkin tytön suosikki. Housut näyttää ehkä hieman pieneksi meneviltä, takki saattaa mennäkin koko talven jos on vielä pitkävartiset esim. mustat hanskat. Mielestäni myös mustat housut kävisivät hienosti!! Anna

dibsukka kirjoitti...

Anonyymi: Mulle tulee silloin tällöin, yleensä en julkaise.

Anna: Mustat housut tosiaan sopisivat kivasti takin kanssa. Takki on reilu, mutta housuissa ei kasvuvaraa juurikaan ole.

anana kirjoitti...

Jospa laitat houut palautukseen ja otat tilalle vaikka Tiksun mustat suoralahkeiset housut, vai onko nuo resorit mustat?
Jännästi aika eri paria, siis koon suhteen, tämä setti.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta aivan kamalan leveää mallia tuo takki! Ja housuthan tuosta jää pieniksi varmaan ennen lumen tuloo.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi vois varmaan ite hommata elämän jos käy blogissa joka ei kiinnosta...kauheaa törkyä! Teet kyllä oikein kun pidät lapsesi nykyään anonyymeina. Kaikkia hulluja tuntuu joukkoon mahtuvan :-(. Pää pystyyn vaan!

S.

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Juu mäkään en ymmärrä, että miksi lukea ja vaivautua vielä kommentoimaan blogeihin, jotka ei kiinnosta? itse en ainakaan jaksa todellakaan lukea semmoisia blogeja, jotka ei kiinnosta ollenkaan, esimerkiksi jotain tietokoneblogia :D Ja sitten vielä käydä kommentoimassa, että ketä kiinnostaa jotku tietokoneet :)

Meeri kirjoitti...

Tämä on ihana setti juuri tällä violettina, meinasinkin jos noita jäis aleen niin hankkisin ensi talveksi tuo takin ainankin. :)
Nuo housut kyllä näyttää aika pienille, voi jäädä lyhkäsiksi ennen talvea, jos käy samoin kun viime talvena, että vasta joulun jälkeen alkaa kunnon talvi.

Aivan hirveä tuo anonyymin kommentti, mitä ihmettä liikkuu ihmisen päässä kun kommentoi tuollaista, toivottavasti hänellä ei ole omia lapsia...

dibsukka kirjoitti...

Laura: heh, niinpä :D

Meeri: Samaa toivon minä:)

La Petite Princesse kirjoitti...

Siis ihan karsea kommentti :o

Kiva tuo setti! Vastaako nää yleensä kokoaan, vai onko mitoitus tyyliin reilua niinkuin ticketillä?

dibsukka kirjoitti...

Housuista on merkintä, että pientä kokoa, mutta ei nämä minusta nyt mitenkään poikkeuksellisen pieniä ole. Normaalisti lienee aika hyvin kutinsa pitävää. Jos vertaan 128 koossa Tickettiä ja Racoonia, niin Ticket on paljon reilumpi. Mutta sekin on niin kiinni mallistosta...

maisku kirjoitti...

Heippa! Tähti jonathanin tämän vuoden harmaat toppikset on just samaa sävyä noiden resoreiden kanssa (tai ainakin vaaleanpunaisen takin resoreiden), kelpaisiko ne takin kaveriksi? :)

dibsukka kirjoitti...

Maisku: kiitos vinkistä. Kuullostaa hyvälle yhdistelmälle!