perjantai 14. syyskuuta 2012

Suosittele tossuja...

Joka syksyinen juttu. Tossujen metsästys. Kuvan tossuja mietin, mutta haluaisin kuulla kokemuksia.

Mitkä olisi hyvät ja turvalliset tossut? Sellaiset jotka ei luista ja jotka pysyy hyvänä.

10 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hei! meillä tytöllä juuri nuo tossut ja ovat ihan tytön lempparit. Ovat myös hyvät jalassa. Ei luista ja ovat varmasti myös kestävät. Ainakin meillä on pysynyt hyvänä! Itse voin siis suositella ainakin! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä ostettiin vuosi sitten eskariin Starchild-tossut joita esim. Tohvelisankarit myy - juuri nuo samaa merkkiä olevat mut eri malli. :) Pysyivät hyvinä, pojan mielestä ne on helppo pukee jalkaan ja ovat nyt vielä koulussakin sisätossuina ekalla kun koko on vielä hyvä ja tossut moitteettomassa kunnossa - pesin ne pyykkikoneessa pari kertaa eskarivuoden aikana. :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitoksia näistä kommenteista.

Olenkin kuullut tossuista hyvää, joten lienee valintani on aivan oikea.

Kati kirjoitti...

Nuo kuvan tossut ovat todella hyvät! Kestävät taatusti, eivätkä luista. Meillä on käytössä nyt jo toiset Starchildin tossut ja tyttö tykkää niistä kovasti. Ensin vähän valitti, että tuntuvat liian kuumilta jalassa, mutta viimeaikoina ei ole valitusta enää kuulunut.

Anonyymi kirjoitti...

Starchild -on meilläkin jo kolmen tossuparin verran nähty. Tykkään, myrkytöntä nahkaa kaiken lisäksi. Meillä ollut mm. palloja ja muffinssia. ..

Novella kirjoitti...

Tohvelisankarin tossut on meillä olleet yhdet. Olivat kyllä loistavat, mutta en sitten kokenut enää tarpeelliseksi myöhemmin. Voin siis suositella kuvan kaltaisia tossuja lämpimästi. :)

jarna kirjoitti...

Meillä on ollyt melkein pelkästään Sarchildin tossuja ja molemmat ikkuiset ovat niistä tykänneet. Ne voi myös pestä koneessa, tiesitkö? :)

*Mirva* kirjoitti...

Meillä on kanssa ollut noita ja ollaan tykätty.
Ebay.uk:sta löytyy kanssa samanlaisia en ole varma ovatko samoja vai kopioita,mutta hinta on halvempi.Itse en ole sieltä tilannut.

Minna kirjoitti...

Meillä ei muita olekkaan käytössä kun nämä. Voin suositella lämpimästi !!

T. Minna

Kotihiirivarvikossa kirjoitti...

Meillä on myös tuollaiset kuvassa olevat tossut. Lisäksi myös kaksi paria eri värisiä/kuvat. Suosittelen lämpimästi!