maanantai 10. syyskuuta 2012

Uudet takit ja vähän muutakin...

 Meillä oli eilen tyttöjen päivä. Aloitettiin se kaupunkireissulla. Löydettiin se mitä lähdettiin etsimäänkin, takki esikoiselle.
Takki on Kappahlista, samoin asusteet. Tyttö tykästyi hihan kimmeltävään tähtikuvioon ja timanttinappeihin. Minä yritin ehdottaa pinkkiä, mutta musta lähti matkaan. Oikeastaan tämä musta olikin nätimpi, tumma väri vaan ensin tuntui vaalealle tytölle niin kovalle.
 
Takin kaveriksi H&M:n sydänkuosin saappaat. Pakko kokeilla, että miten kestävät käyttöä kun olivat niin kivan tuntuiset.
Viime postauksessa harmittelin, että tässä pilkkutakissa ei ollut esikoisen kokoa. Nuorimmainen löysi itselleen aivan ihanan mustan kimallepipon ja voi kuinka kiva se onkaan pilkkutakin kanssa. Niinpä se takki lähti mukaan. Onhan se kivaa saada uutta, eikä "aina" siskon vanhoja...

Nuorimmainen saa näpä söpöliinit takin kaveriksi. Näitä ei livekaupassa ollut, mutta netti pelasti. Onko teillä kokemuksia H&M saappaista? Saas nähdä millaisia nämä ovat pidossa.
 H&M:lle oli tullut taas vaikka mitä uutta. Pikkuneiti halusi esitellä eilen saamansa sormukset. Aikoo laittaa ne pikkukouluun kaikki kerrallaan, saattaapi olla, että olen eri mieltä. 
 Kappahlista hankimme esikoiselle tanssipuvun ja H&M:ltä tossut. Hänellä alkaa tänään tanssikoulu, jännittää kuulemma kovasti. Aika kova aloitus viikolle kun koulussa viettävät uimakouluakin, mutta onneksi se on vain tämä viikko. Keskiviikkona alkaa nuorimmaisen jumppa ja torstaina satubaletti. Käymme molemmassa kokeilemassa ja ekan kerran jälkeen tyttö saa päättää, että kumman paikan haluaa. Minä kannatan satubalettia, mies haluaa jumpan, joten saas nähdä... Molemmat kyllä ovat kivoja.
 Meidän Tähkäpääfani halusi teeman paidan, vaikkakin minä poden jo jonkin asteista sisävaateähkyä...
Siinä kun soviteltiin takkeja ym. niin tyttö tulee rekkien välistä paidan, tämän hameen...
 ja näiden leggareiden kanssa ja toteaa "kiva setti". Prinsessaa, kittyä ja elukkaa, ehkä mielestäni liikaa kaikkea, mutta kuulemma tytön mielestä aivan ihana... No otettiin me ne sitten kun toinen sai tanssipukua ja muuta kivaa. 

Shoppailun jälkeen syömään ja jäätelölle, sitten uimaan. Oli huisin kiva päivä. Illalla jokainen oli rättipoikki ja ei tarvinut nukkumattia odotella.

Hieman erilaista viikkoa siis aloitellen, toivotaan kivoja päiviä.

1 kommentti:

Amalia kirjoitti...

ompas kiva tuo kappiksen takki - vois käydä kattoon meidänkin ekaluokkalaiselle.