lauantai 6. lokakuuta 2012

Jee, uusi kirppis Oulussa, Rajalylässä....

Minä olen monet kerrat toivonut, että täällä pohjosessa Oulussakin olisi kunnon itsepalvelukirppis. No nyt sellainen on. Huomasin ilmoituksen Facebookissa eilen ja tänään kävin kurkkaamassa. 

Uuden yrittäjän kannustamiseksi varasin heti pöydänkin, joten maanantaista alkaen kirpparilla löytää mm. tyttöjen pieneksi jääneitä vaatteita. Käyn täyttämässä pöydän jo huomenna iltapäivästä, mutta vaatetta on niin paljon, että kaikkea en saa kerralla mahtumaan ja käynkin täydentämässä pöytää viikon varrella useaan otteeseen.

Jännittää, että miten uudella paikalla alkaa menemään, vaikuttaa lupaavalle. Tilat on laajentumassa, joten kooltaankin paikka on hyvänlainen. Menestyisipä, olisi niin ihanaa, että suht lähellä olisi hyvä kirppis:)

Tiesitkö sinä Mamin kirppiksen avaamisesta? Vai onko ihan uusi juttu?

Noh, päivä onkin sitten kulunut hinnoittelun, vaatteiden penkomisen ja pesemisen merkeissä. Esikoinen oli tätinsä tykönä yökylässä, joten ollaan oltu vuorokauden ajan "yksilapsisia". 

Eilen oli nuorimmaisella tikkien poisto. Haava on parantunut todella hyvin, kaikki siis sen suhteen ok. Taas piti poiketa lelukauppaan "palkinto-ostoksille" ja illalla juhlittiin tikkien poistoa ajelemalla mäkkärille iltapalalle... Nuorimmaisella jäi varmasti kauhea lääkärikammo tästä kaikesta:(

Tänään tosiaan olen hinnoitellut kirppisjuttuja, mutta ollaan ehditty olemaan ulkonakin ja hieman muka pitkästä aikaa sisustinkin... Ihanaa kun ollaan terveenä, niin päästiin taas nuuhkimaan kuukauden ikäistä vauvaa. Eräälle tärkeälle syntyi reilu kk sitten ihana pikkumies ja voi mahdoton miten suloisia nuo vastasyntyneet onkaan. Haluaisin ommella pienelle jonkun ihanan vaatteen, olisiko jollain suositella jotain hyvää Ottobren mallia, niitä kaavalehtiä kun löytyy monta.

Mukavaa lauantaita!!!

7 kommenttia:

Henna73 kirjoitti...

Pitääpä käydä syyslomalla kattomassa tuo kirppis. Kiitos vinkistä :D

Kotihiirivarvikossa kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Pitää käydä jossain vaiheessa katsomassa :)

Riika kirjoitti...

Kävin kans tsekkaamassa. Toivottavasti menestyisi, kun on tuossa kivenheiton päässä meistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Keskustaankin aukesi uusi paikka viikonloppuna! Kävin pyörähtämässä, oli täyttä ja tein löytöjä lapsille sekä itselle. Oli helppo, kun sai kurvata suoraan XL osastolle etsimään itselle sopivia vaatteita. Mamin kirppis oli uusi juttu mulle, mutta vähän turhan kaukana mulle.

dibsukka kirjoitti...

Kirpputiikki tosiaan aukesi samana päivänä. Minä mietin sinnekkin pöydän varaamista, mutta kun kuulin ettei heillä ole yhtään omaa parkkipaikkaa, päätin skipata paikan. Joskus pitää pyörähtää siellä kun saa aikaiseksi:)

Helinä kirjoitti...

Jee, pitää tulla käymään joku viikko taas oulusa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuonne pitää varata pöytä. Kiitos vinkistä