torstai 22. marraskuuta 2012

Bling blingiä elämään...

 Punainen, voi kuinka se lämmittääkin mieltä ihanasti. Jouluun ei ole enään pitkä aika, joten päätin että nyt koti alkaa saamaan jouluilmeen päälleen. Niinpä viime päivien askartelutkin ovat olleet kovin jouluisia.
Joku aika sitten hankittu "uusi leluni" tekee askarteluista ja näpertelyistä entistä mukavampaa. Hankin tuollaisen strassien liimauslaitteen. Laitteen idea on, että siinä on usea erilainen ja erikokoinen pää jonka avulla strassin saa otettua kiinni. Laite kuumentaa strassin pohjassa olevan liiman ja kun tuon kärjen tökkää kankaaseen, puuhun tms. niin strassi liimantuu siihen. Laitteen mukana tuli pari tuubia strasseja, mutta eihän ne mihkään riitä. Tilasin Ebaysta liimapohjaisia strasseja eri väreissä ja koossa. Kyllä nyt kelpaa.
Tein kutistemuovista enkelin ja koristelin sen siivet timanteilla. Kutistemuoviin kannattaa käyttää laitteen talttaa päätä jolloin strassi kuumenee päältäpäin eikä sulata muovia. Aion tehdä näitä eri väreissä ja koristella timanteilla. Ihania koristeita joulukuuseen. Samaa tekniikkaa käyttämällä tein myös kranssin sydämet.
Kankaaseen timantit tarttuu parhaiten. Työn alla onkin muutaman vaatteen tuunaus, farkkujen taskujen koristelu jne.. Kummasti söpöt asiat muuttuu entistä söpömmäksi:)
 Ihan selkeästi lähestyvät juhlat saa kaipaamaan kimallusta. Uudet hiusjututkin on kimmeltävämpää ku aikoihin.

Laitan lisää strassijuttuja kunhan saan valmista jälkeä aikaan. Mitäs sanotte, eikö ole kätevä lelu.

4 kommenttia:

Johanna /SisustusUnelmia kirjoitti...

Bling, bling kuuluu elämään :)

Poppana kirjoitti...

Voih, onko tuo se Lidlin vehje, jota ilman minä hidas jäin? Huokaus.

dibsukka kirjoitti...

Juuri se:) Minäkin olisin jäänyt ilman jos ei ystäväni olisi napannut sitä mukaan kauppareissullaa. Kiitos siitä.

Näitä myydään kyllä muutamassa askartelukaupassa ja esim. Ebayssa. Että jos hirveenä harmittaa niin sinne etsimään.

Amy kirjoitti...

Sä oot kyllä tosi kekseliäs tuunaaja! :-)