sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ihanuuksia...

Oijoi mitä ihanuuksia Bambikuosilla taas tuli vastaan. Lindexin uutuuksista bongasin Bambisetin joka on melkeinpä tilattava nuorimmaiselle, ellen sitten huomenna esikoisen tanssitunnin aikana kipaise pikapikaa katsomaan, että olisiko setti liikkeessä. Jos perheessänne on ihan pikkuinen neiti, niin hänelle olisi saatavilla aivan ihana body samalla kuvalla.  


 Muitakin söpöjä vaatteita tuntui tulleen myyntiin. Nämä ovat söpöjä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Oikeastaan kun mietin tyttöjen vaatekaappeja, lähinnä nuorimmaisen, niin jotain tämmöistä hempeää se kaipaisikin. Mulla on jotenkin alkanut ärsyttämään sellaiset ylivärikkäät vaatteet ja tuntuu ettei joku keltakuviollinen ole tippaakaan edes tytölle sopiva. Sorrun ostamaan vaatteen pirteän kuosin takia ja kotona huomaan, että se ei vaan passaa lapselle. Tämmöinen olisi varma hankinta. Ja heh, ennen niin kovin tykkäämät Bamse vaatteet ovat alkanut ärsyttämään kans. No okei, ne kissajutut menee, mutta itse nallet, eijeijei. Onhan tuota Bamse huumaa varmaan jotain 6v kestänytkin, joten ehkä aikakin sille, että maku muuttuu. 

Onko teille käynyt niin, että joku hitti onkin muuttunut hutiksi

Nyt siemailemaan loput suklaakahvista ja sulattelemaan iltapalaa...

6 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Ihana toi body <3

Mun hudit on enemmänkin sitä, että huomaan haalivani kirpuilta kaikkea, jotka sitten eivät sovikaan minkään kanssa yhteen :D
Noh, ehkä siksi noita vaatteita on kertynyt aikalailla..

jarna kirjoitti...

Entinen lempiväri ruskea ei uppoa enää ollenkaan ja sitten ihan kaikki retrokuosit on ihan töks. Maku on muuttunut tosi radikaalisti. Ensin se alkoi just noin kuin sulla nyt: joku väri tai kuvio tuntui ällöltä, sitten ne ällötykset lisääntyi ja lopulta huomasi koko makunsa uuttuneen :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogiasi pitkään seuranneena nyt vasta ensimmäisen kerran kommentoin! Sinulta bongaan aina nuo Bambi vaatteet, kiitos siitä :) olen ihan Bambi friikki, pakko aina saada tytöille kaikki Bambivaatteet :D Lindexille tieni vie heti huomenna :)

Katariina kirjoitti...

Noita samoja bambivaatteita ihailin Lindexin sivuilta.. Ne varmaan meidän tytöille ostankin, jos niitä vielä myymälästä löytyy kun sinne asti pääsen..

sufee kirjoitti...

Oi kun nuo bambit olisivat ihania, mutta eihän näissä(kään) riitä enää koot meidän 4-vuotiaalle. :-\ Ei tarvitse kyllä paljon enää nykyisin Lindexillä asioida ainakaan lasten vaatteita etsimässä, kun sekä 4-, että 7-vuotiaalle sopivat koot löytyvät teinipuolelta.

päivänpaiste kirjoitti...

Itse ostin setin viime viikolla vanhemmalle tyttärelleni kaupasta :)