sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nyt nappaa...

Tämä viikonloppu on kulunut kotosalla. Tytöt ovat kuumeessa, joten tekemiset ovat olleet melkoisen rauhallisia. Oikeastaan tämä tämmöinen pikku lepoviikonloppu on tehnyt hyvää itsellekkin. Olen saanut hyvin nukutuksi ja tehtyä kotona jouluvalmisteluja. Pihan omppupuu sai tänään kauniit valot oksilleen ja saatiin laitettua muutama odottelemassa ollut lyhtykin paikoilleen. Piparkakkujen koristeet odottavat paketeissaan, että pikku leipurit tervehtyy ja pääsee sotkemaan kätensä jauhoihin.
Joulujuttujen ohessa olen tehnyt pari pikku piristettä kotiinkin. Meillä kasaantuu jääkapin oveen tiedotteita ja muistutuksia viikon menoista. Harrastuslista, lukujärjestys ym. paperit ovat ovissa kanssa ja vaikka ne eivät kivalle näytäkkään, niin on ne niin ihanan helpossa paikassa, että muutakaan en keksi.
 
Paperikaaosta ei yhtään paranna rumat magneetit, joten sentään jotain asian eteen on tullut tehtyä:) Nappimagneetit ovat aivan ihanat ja uusia kankaita on pitänyt kokeilla päällystettäviin nappeihin. Ostin päällystettäviä nappeja isommassa koossa ja nyt kankaita pystyy käyttämään entistä paremmin.
Lupasin itselleni, että siivoan ompeluhuoneen ja järkkäilen tavarat paikoilleen, mutta miten sitä malttaa vanhoja juttuja pyöritellä kun postisetä tuo tommosia juttuja paketeissaan. Nauhoista on tulossa läjä rusettijuttuja... Alan kyllä siivoamaan ja viikkailemaan pinoja, mutta kohta löydän itseni lattialta leikkelemässä kankaita ja tai sohvalta läräämässä jotain pikkujuttuja:D Nooh, ehtii sitä.
 Voisi luulla, että pinnejä ja pompuloita on jo riittämiin, mutta eheii. Aina kun uusi kangas tulee kotiin, se pitää ensin kokeilla pompulaan ja sitten taitella jemmaan odottamaan muuta käyttöä.
 Ihanista kuoseista on tulossa ensi kesään mekkoja ja hameita...
 Siihen asti fiilistelen näitä...
 Miauuu...
Ainut miinus pompuloiden tehtailussa on vaan se, että ompelujutut kasaantuu odottamaan vuoroaan... Toisaalta voisin selittää asiaa silläkin, että Ruusu kissa on alkanut nukkumaan ompelukoneen päällä... Ja en halua häiritä hänen unia;)
Kurkataanko seuraavaksi niitä joulujuttuja lisää? Tuollaiset valot nuorimmainen sai huoneeseensa.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania pinnejä ja pompuloita =) Mistä löydät noita ihania kankaita?

dibsukka kirjoitti...

Kiitos:) Kankaat täältä: http://www.nappikauppapunahilkka.fi/tuoteryhmat/japanilaiset-kankaat/kangaspalat/tuotteet