maanantai 26. marraskuuta 2012

Pehmeään pakettiin...

Pehmeät paketit kuuluvat jouluun, eikö? Vaatetta meillä ei pakettiin juurikaan muuten päädy, mutta uusi pyjama on perinteinen lahja siinä kuin villasukatkin. Pyjaman kaveriksi on kiva laittaa jotain söpöä, arkipäiväistä ja niinpä nuorimmainen saa tänä jouluna kuvan pyjaman ja harja-peili setin.
 Kuvan neuletakki olisi täydellinen lahja myös, mahtuisikohan se tuohon saman teeman kassiin.
 Nämä tossut mahtuisivat ainakin. Edelliset kotitossut ovatkin aavistuksen pienet, joten uusille tossuille olisi tarvetta. Nuo ovat kyllä huisin suloiset. Kuvien tuotteet H&M
  
Esikoiselle voisin kuvitella kuvan perusteella tämän Rumpali setin. Pitää poiketa liikkeeseen katsomaan livenä. Miksiköhän Kappahlilla ei ole verkkokauppaa? Tuntuu, että ihan kaikilla muilla jo on, mutta he porskuttaa kivijalkamyymälöillä. Prinsessapyjaman olisi ihana, mutta koon loppuessa 122/128, on tämä jo pieni. Kuvien tuotteet Kappahl.
Lindexiltä löytyisi ihanat tossut esikoiselle. Pyjamia siellä ei tarvittavassa koossa ollut meidän mieleen.
 Tämä Clairen pyjama olisi kyllä myös tosi ihana. Housut etenkin vaikuttavat ihanille kotipöksyille. Väri ihan suosikki ja aiemmista vaatteista päätellen laatukin natsaa. Kuvat Lillis
 Tämäkin Bogin pyjama olisi suloinen, valkoinen sopii esikoiselle hyvin. Kuva Stockman. Ja valkoisesta puheenollen, olisi tämä Lindexin neuletakkikin aika ihana. Mutta sitten karkaamme jo "aiheesta", eli pyjamista.

Nyt keittelemään mannapuuroa. Se on taas kotipäivä tiedossa, koska nuorimmaisen kuume on jälleen nousussa. Ihanaa alkanutta viikkoa!!


4 kommenttia:

Triinu kirjoitti...

Onpa suloinen tuo Rumpali yökkäri! Kappalin sivuilta ei päässyt katsomaan sen varastotilannetta liikkeissä, onkohan se vasta tulossa?

Pikku hiiri kirjoitti...

Kivan näköisiä pehmoisia juttuja! Minäkin olen miettinyt ihan samaa -> miksi KappAhlilla ei ole verkkokauppaa?
Lindexin verkkokaupasta tilasin ekan kerran vasta pari viikkoa sitten, mutta kokemus oli erittäin positiivinen. H&M:ltä olen tilannut vaatteet netin kautta vuosia, kun jotenkin en koskaan löydä sieltä liikkeestä mitään. (Lähimmässä H&M:ssä on aika huonot valikoimat yleensä.)
Pikaista paranemista pikkuiselle! Meilläkin yksi lapsi oksennustaudissa :-(

dibsukka kirjoitti...

Triinu: se ainakin selittäisi tilanteen:)

Pikku Hiiri: kiitos:) Paranemisia teillekkin.

Hanna kirjoitti...

Rumpali pyjama näyttää ihanalle! Pikaista paranemista sinne.