lauantai 10. marraskuuta 2012

Roobin Rooobin Booring Booring...

Tätä päivää tytöt ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa. Liput Robinin keikalle on hankittu aikaa sitten ja levyjä kuunteltu joka päivä. Tänään se koitti. Keikkapäivä.

"Ovet aukeaa klo:15.00, olkaa ajoissa paikalla. Keikka alkaa 16.30"... Taikka sitten ei! Innokkaiden lasten odotus venyi kun keikka pääsikin alkamaan lähes tunnin myöhässä:( Aika lohduton se tyhjä lava ja sadat ihmettelevät äänet, milloin se alkaa, missä se on, miksi kukaan ei ilmoita mitään. Pakko ihmetellä tuota Teatrian toimintatapaa. Narikan mukaan ihmisiä noin 2300-2500 (en väitä määrää oikeaksi) ja jonoja yksi....

Kannattiko? Noh lapset näkivät idolinsa, tutut biisit sai kuulla livenä, joten kait se oli kaiken arvoista. Seura ainakin oli hyvää;) Ja heh, onhan se Robin söötti.

Keikan jälkeen hampurilaiset nassuun ja kotiin. Kumpikin tyttö sammui iltatoimien jälkeen samantien. Saas nähdä millaista kommenttia huomenna kuuluu...

5 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Aika kummallista odotuttaa noin kauan, kun tiedossa varmasti oli, että suuri osa faneista on lapsia.

Onneksi kaikki odottaminen oli ilmiselvästi kuitenkin vaivan arvoista :D

dibsukka kirjoitti...

Menisin uudelleen:D mutta tosiaan odotuttaminen ilman informaatiota oli ikävää:( aikuinen kyllä jalsaa, mutta lapsia kävi sääliksi.

mrs Ruuhka kirjoitti...

Ne muuten odottivat sitä, että kaikki pääsevät sisälle! Meillä esikoinen meni jonottamaan paikalle jo ennen kolmea, mutta mies meni eskarilaisen kanssa paikalle noin klo 16. Ehkä vähän yli. Ja ovelle oli noin puolen kilometrin jono!!!

Tyttö ehti olla jo ihan paniikissa, kun kello tuli 16.30 ja jonossa oli vielä monta sataa metriä ihmisiä. Ne narikat ei ilmeisesti vetäneet. Että meillä ollaan täällä ihan iloisia, että ihqu Robin ei aloittanut ajallaan. Tilanteesta olisi kyllä ehdottomasti pitänyt kertoa sekä sisällä että ulkona!

dibsukka kirjoitti...

Joo tiedän, että sen vuoksi keikan aloitus venyi. Hyvä niin jokaisen ulkona odottavan lapsen kannalta:)

Mimmu kirjoitti...

Onpa tympeää. Meillä on vähän samanlainen kokemus elokuvateatterista viime viikolta. Leffa alkoi myöhässä ja alkuun näytettiin hirveä määrä mainoksia. Kuitenkin kyse alle kouluikäisistä katsojista joille se 20 minuuttia oli pitkä aika ja ihmetys suurta eikö elokuva alakaan. Toisaalta mukava että kaikki ehtivät sisälle ja tytöille jäi varmasti mukava muisto :)