torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä.

Voisiko juhlapäivä kauniimpaa ilmaa saadakkaan. Pikku pakkanen ja auringonpaiste. Lähdettiin aamupäivällä jäälle kävelemään, rannassa oli tytöillä hyvä leikkiä piilosta korkeiden heinien seassa. Itseasiassa nuo heinät oli korkeampia kuin meikäläinen. Noh siihen ei nyt paljoa tarvita, mutta kuitenkin...
Kaikki se valo, luminen merimaisema. Jotenkin käsittämättömän ihana oli olla ulkona. Jäälle tuli luistelijoita ja mietittiin, että jos viikonloppuna on yhtä kaunis ilma, niin tullaan rantaan itsekkin luistimien kera. Tosin ei taida mennä enään kauan siihen, että ihan oikeatkin luistelukentät jäädytetään. Eli kohta pääsee luistelemaankin ihan kunnolla. Vaikka kesää rakastankin, niin ei tämä talvikaan yhtään hullumpaa aikaa ole, etenkään nyt kun saatiin lunta ja pakkasta.
Ulkoilun jälkeen kotona leivottiin pipareita, samaan aikaan mies valmisti juhla-ateriaa Itsenäisyyspäivän kunniaksi.Syötiin hyvin, koristeltiin valmiita piparkakkuja. Vielä kun kasaisi talon, tai siis katsoisi kun mies kasaa talon, niin päivä olisikin jo hyvällä mallilla.

Kohta katsomaan Linnan juhlia, arvostelemaan pukuja ja ihastelemaan kampauksia. Eli siis villasukat jalassa, viltti korvissa ja sohvan nurkkaan. Ihanaa iltaa teille.

Ei kommentteja: