tiistai 18. joulukuuta 2012

Pikkujuttu...

 Muutosta alkaen minulla on ollut mielessä, että välioveen pitäisi saada verho tms. ettei kaikki kuivumassa olevat kinttaat, naulakosta roikkuvat haalarit ym. näkyisi suoraan tuulikaapista sisälle. Homma on vähän niinku unohtunut, kunnes eilen taas tajusin tuijottavani rumaa ulko-ovea ja haalareiden sekamelskaa. Riitti. Mittasin ikkunan, ompelin valkoisen puuvillakankaan. Naulasin pikkuiset naulat oveen ja kiristin tukevalla kuminauhalla verhon ikkunaan kiinni. Miksi oi miksi en ole tehnyt tätä aikaisemmin, ero näkymään on nyt valtava.
Samassa tekemisen innossa virittelin hyllyllä oleviin tuikkutaloihin ledvalot. Nyt ikkunoista kimmeltää aina himmeä valo ja etenkin pimeässä eteisessä asetelma on kaunis. Patjassa olevan tähden matkin pehmotähdeksi roikkumaan tuohon keskimmäiseen koriin. Hauska juttu, että tyttöjen takitkin sattuu olemaan niin väriin sopivat:D Tosin, ei näkymäkään aina nuin siisti ole;) 
 
Nyt iltateetä ja omenatorttuja.

Osaako joku suositella Oulussa hyvää paikkaa luistimien teroitukseen. Huomattiin kentällä, että ennen seuraavaa luistelukertaa on pakko käydä terotuttamassa terät. Oli aika tylsää menoa:D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me käytämme aina Patelassa Urheilu Ulapassa. Palvelu on hyvää, ja teroitus ammattitaitoista. Myös city-sportista Raksilassa olen kuullut kehuja :)

dibsukka kirjoitti...

Hei kiitos tästä tuhannesti. Olen koko päivän miettinyt, että on tässä jossain likellä joku paikka, mutta mikä. No Ulappaan ei pitkä matka olekkaan, eli sinne siis.