sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Sulla on ne, mulla on ne...

 La Case de cousin Paul - sisustusvaloja on pyörinyt vähän joka blogissa hyvän aikaa. Ihastuin värikkääsiin pallukoihin oitis ja totesin, että sellaiset olisi aivan huiput esikoisen huoneeseen.
Siirsin pallojen paikalleen laiton miehelle ja kolmen kissan kanssa pidimme huolta, että hommassa ei ollut minkään valtakunnan työrauhaa.
 Ja kyllä. Ne on ihanat!!
 Nuorimmaisen huoneeseen tulee samat valot vähän värikkäämpänä. Tekisi mieli ostaa omaankin makuuhuoneeseen kolmas väri, mutta liika taitaa olla liikaa. Sen tosin myönnän, että näen jo nämä pallot lasitetulle terassille syyshämärään, eikös?

Joko teilläkin on nämä? Kanta-asiakkaalle Stockmannilla nämä ainakin on alessa, mutta värit on pahasti loppu ja tarjolla on enään yksi sinisävyinen sarja.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä on aivan ihania. Mulla on, ja nyt anopillakin kun ostimme synttärilahjaksi. :-)

Mari kirjoitti...

Mä en tykännyt oikein mistään palloista, joka värisarjassa oli joku, joka ei miellyttänyt. Ne harmaat olisi olleet olohuoneeseen hyvät, mutta se keltainen oli niissä vähän liikaa. Punaiset olis ollut jouluiset, mutta muutama sävy taas niissäkin tökkäsi. Taidan olla tosi rajoittunut :D.

Marru kirjoitti...

Itse kävin tiistaina omani ostamassa. Hetkessä taas loppuneet. Itsellä kans tekis mieli ostaa nuo värikkäät meidän kuopuksen huoneeseen. Sopisi sen värimaailmaan.

dibsukka kirjoitti...

Mari: Tiesitkö, että merkin nettisivuilla voi tehdä itse mieluisan sarjan. Hinta 20 lampulla noin 22€ ja siihen päälle postikulut 13€ :) Vinkkinä, että jos joskus iskee mieliteko:D

Marru: Minäkin mietin, että olisikohan nuita liikkeessä, mutta taidan päätyä tilaamaan oman värimixin

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihanat! Stockmannilta on tilauksessa kelta-harmaasetti :)

Tarleena kirjoitti...

Kiitos vinkistä! En ollut tällaista kuulutkaan! Olen näköjään lueskellut "vääriä" blogeja :)

Joka tapauksessa nyt on meillekin tulossa kaksi sarjaa, sinisävyinen valmis sarja poikien huoneeseen ja pinkki-valkoinen itsetuunattu nuorimman tytön huoneeseen, sen tilasin sieltä valmistajan omasta kaupasta. Saa laittaa nämä päälle sitten joulun jälkeen, koska eivät varmasti ehdi jouluksi tänne.

Hyvää joulua! Käyn juttujasi lueskelemassa aina kun ehdin, mutta kommentointi vaan niin usein jää...

dibsukka kirjoitti...

Pinkki-valkoinen kuulostaa aivan ihanalle. Ihanaa Joulua myös sinulle:)

Anonyymi kirjoitti...

Muista säilyttää kuitti! Omani jouduin palauttamaan kun ne alle kuukauden jälkeen paloivat. Ensin muutama ja lopuksi kaikki, ja käyttö oli vain n.tunti pvässä...:(

-Jenni