perjantai 14. joulukuuta 2012

Uulaalllaaaa...

 Mun piti näyttää teille paperista tehtyjä lumihiutaleita ja muita askarteluja, mutta nämä kiilas ohi:D
Mulla on iPhoneen melko monet kuoret ja tykkäänkin vaihdella puhelimen ilmettä usein. Nyt postissa tuli niin ihanat kuoret, että pakko näyttää teillekkin. On ainakin blingblingiä!!
Esikoinen saa joululahjaksi uuden puhelimen. Hän ihastelee aina kimmeltäviä kuoriani, joten ostettiin miehen kanssa tytölle ihan omat perhostimanttikuoret:) Toiset kuoret on pinkit timanttikuoret, mutta ne ei ole vielä tullut, saas nähdä kerkeääkö jouluksi. Jänskättää, että mitä tyttö sanoo kun saa oman kosketusnäyttö puhelimensa!! Sitä on nimittäin koko syksy kinuttu ja manguttu. Puhelimen osto ei ollutkaan ihan mikään helppo juttu, sillä piti miettiä, että mikä on hyvä puhelin, täyttää kriteerit "nätti" ja on kuitenkin edullinen, että ei harmita jos puhelin vaikka tippuu. Merkki oli ainut mikä oli varma. Puhelin tulee olemaan Samsung. Nokialaiseen en enään sekaannu, iPhone on liian kallis. 

Niinpä Samsungin Galaxy Gio valkoisena oli nappihankinta. Se ei ole mikään huippupuhelin, mutta takuulla hyvä 7v ikäisen käyttöön. Pakko sanoa, että niin paljon kun omasta puhelimesta tykkäänkin, niin seuraava merkki on itselläkin varmasti Samsung.

13 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oi mitä ihania kimalluksia, mä tarvisin vinkkejä mistä saisin kivoja kuoria i phoneen mulla on siinä nyt niin liukkaat kuoret että oon tiputtanu sen jo monta kertaa:(

dibsukka kirjoitti...

Hanna: Yksi sana: Ebay

Löydät tuhansia kuoria, varaa valita. Hinta edullinen, suosittelen.

Hanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä:) en ole kyllä sitä koskaan käyttänyt, miten siellä voi maksaa?

Poppana kirjoitti...

Mun edellinen puhelin oli Samsung Galaxy Gio ja se oli kyllä hyvä. Ja näppärän pieni. Nyt on Galaxy S II ja siitäkin tykkään. Ja siinä on se swype-kirjotussysteemi, mitä ei muissa oo. Siihen kun oppii, niin ei osaa enää muilla kirjottaakaan.

dibsukka kirjoitti...

Hanna: Maksu tapahtuu paypal tiliä käyttäen.

Poppana: Kivaa kuulla käyttökokemuksia. Se vaikuttikin hyvälle puhelimelle.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Oi, ihania :)

Mari kirjoitti...

Tätä voisin harkita meidän ekaluokkalaiselle myös seuraavaksi puhelimeksi, mielellään kuulisin käyttökokemuksia, kun niitä on ehtinyt kertyä :)

Petra kirjoitti...

Meillä on kanssa kinuttu kosketusnäytöllistä puhelinta, joten mielellään kuulen käyttö-kokemuksia mäkin tuosta, koska tuo tytön nykyinen Nokia on kyllä viimeinen tähän talouteen. Ja samat ajatukset, että Samsung tulee seuraavaksi, koska iPhone on liian kallis 7-8 vuotiaalle. Ja mulla itsellä on myös bling bling-kuoret omassa iPhonessa :D Vastaavat kuin yläkuvan oikeat, mutta nuo "timantit" ja sileä osa on toisinpäin, aivan ihanat kuoret! Ainut vika on tuo väkänen mikä lie tuolla alhaalla, en saa ladattua puhelinta tuossa telakassa mikä mulla on, kun se ottaa kiinni :/

dibsukka kirjoitti...

Mielelläni kerron kokemuksia sitten kun aikaa himpun verran kuluu.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on nyt vuoden ollut teinillä käytössä tuo Gio, ja tyttö tykkää siitä tosi paljon. Näppärä puhelin kaikin puolin ilmeisesti.

Minna kirjoitti...

hei,
olisiko sinulla pikaista neuvoa mitä ebayta olet käyttänyt? ebay.de,couk vai suomi? tytär haluaisi bling bling kuoret enkä ole koskaan ebayta käyttänyt. lapset löysivät tosi edullisia kuoria kyllä =) tuleeko hintoihin lisäksi suomen alv?

dibsukka kirjoitti...

Mä käytän ebay.com ja jonkun verran uk.

Kannattaa olla tarkkana postikulujen kanssa, monet lähettää Suomeen ilmaiseksi, osalla on todella kalliit postikulut.

Alvia tai tullikuluja ei tule mikäli tilaat eu alueelta, muualta tilattuna kestää tilata alle 20 eurolla huoletta (per tilaus siis), niin ei tarvitse maksella mitään lisäkuluja. Yli 20€ tilauksista menee tulli ja verot mikäli tuote tulliin jää...

Mä oon tilannut kuoria muutaman euron hintaan jenkeistä, hongkongista, kiinasta jne... ja niihin ei tosiaan tule kuluja päälle. Pitkään toimitusaikaan kannattaa varautua, osassa menee monta viikkoa, osassa viikko.

Enne Vacker kirjoitti...

Mistä ostit noi Samsung gion kuoret (: ?