sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kissojen kuulumisia... ja omistajankin...

 Nyt on kulunut viikko siitä kun haettiin pikkukissa meille. Wilma on edelleen vähän varuillaa uuden kaverin kanssa, mutta leikit sujuu ja viime yönä nukkuivat vierekkäin minun vieressä. Hih, yksi kissa tyynyllä, toinen kainalossa ja kolmas jaloissa.
 Ruusu ja pikkukissa taasen ovat jo aivan ystäviä. Kolmikko osaa jo ottaa iltavillit keskenään ja voi sitä jytinää kun portaissa leikitään.
 Ruusu on selkeästi aivan "myyty" pikkukissalle. Pikkukissaa taasen ihmetyttää suuresti, että missä kaverin häntä on.
Ja voi tätä ihanaa. Tuntuu niin kuin tämä olisi ollut meillä aina. Ihanan kiltti ja suloinen pentu.
 Tämä viikonloppu on ollut todella erikoinen. Nuorimmaisemme oli perjantaina elämänsä ensimmäisen kerran yökylässä, esikoinen oli yökylässä myös. Olimme miehen kanssa Qstockissa ja voih, näin Apocalyptican! Yöllä ajelimme pitkän reitin kautta kotiin, kävimme syömässä pikaruokaa ja ihmettelimme yöelämää. Siitä on yli 7v aikaa kun viimeksi olimme liikenteessä kaksin. Tuntui niiiiiiin oudolle. 

Eilinen menikin sitten kotona. Olimme notskilla paistamassa makkaraa, uimme ja nautimme helteesä. Illalla katsottiin elokuvaa ja siellä tyynyjen keskellä kelliessä ajattelin, että oli perjantaina ihanaa, mutta kyllä koti on kuitenkin se maailman paras paikka. Liekkö vanhuus iskenyt vai mikä, mutta kotikissoja ollaan.
Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä noin kymmenen vuotta. Oli aivan ihanaa huomata, että ilta kaksin oli ihan yhtä hauska kuin silloin "alkuaikoina". Ellei jopa hauskempikin. Nauroimme aivan katketaksemme, kävimme hyviä keskusteluja ja olimme kuin pahaset vastarakastuneet. Uskotteko, että tässä maailmassa voi löytää "sen oikean". Onhan tämä kamalaa lässytystä, anteeksi, mutta olen vain niin onnellinen miehestäni.

torstai 26. heinäkuuta 2012

Tyttöni mun...

Esikoiseni täytti eilen 7v ja nuorimmaiseni 4v. Juhlimme oman perheen kesken herkkujen, Tähkäpääleffan ja lahjojen merkeissä. Oli ihanaa. Illalla satoi vettä, oli hämärää ja pystyi laittamaan kynttilöitä palamaan. Loikoilimme peittojen alla ja nauroimme elokuvalle. Rentoa. Ensi viikolla sitten pidetään oikeat juhlat:)

Tämä aika mitä elämme on upeaa. Esikoinen on kiltti ja älykäs tyttö. Hänellä on sydän paikallaan ja hänen kanssa on upeaa tehdä monia asioita. Hän pitää piirtämisestä, jutteluista ja askarteluista. Joskus kun istumme ompeluhuoneessa kaksin näpertelemässä, käymme hyviä keskusteluja ja suorastaan ihmettelen hänen kykyä ajatella maailmaa. Esikoinen on herkkä. Hän kaipaa omaa tilaa, mutta vastapainoksi paljon läheisyyttä ja haleja. Esikoinen on päättäväinen, hänellä on tahdonvoimaa ja jos hän jotain haluaa, hän tekee töitä sen eteen ja jaksaa odottaa. Hän on säntillinen ja samaan aikaan ihanasti pikkuisen hajamielinen. Esikoinen on puhelias ja sosiaalinen. Hän saa helposti uusia kavereita ja juttelee mukisematta aikuistenkin kanssa. Hän pitää tapahtumista ja olisi aina valmis kyläilemään tai ottamaan vieraita vastaan. Ihmiset kehuvat hänen kiltteyttä ja käytöstapoja. Hän on luova ja suorastaan rakastaa musiikkia, värejä ja erilaisia tapoja tehdä käsillä jotain. Hänellä on luonne jollaista en ole koskaan nähnyt. Hän on silmissäni täydellinen. Sydämessäni aina se esikoinen. Voi miten huomaavainen hän onkaan pikkusiskolleen, hän on takuulla maailman paras isosisko. Hän on upea. Rakastan häntä niin suuresti.

Nuorimmainen on aivan ihana tyttö. Hänen mielessä pyörii päivittäin satoja kysymyksiä ja joskus tuntuukin, että hän näkee maailmassa kaikkea mitä muut eivät huomaa. Hän rakastaa läheisyyttä, halailee paljon ja pussaa koko perheenjäsenet läpi monta kertaa päivässä. Nuinkin pieneksi tytöksi hänellä on todella suuri sydän. Sinne mahtuu niin ihmiset kuin eläimet. Illalla kun hän menee nukkumaan, hän ei laita päätä tyynyyn ennen kuin jokainen nalle ja nukke on peitelty. Hän saattaa itkeä elokuvan surullista kohtaa tai sanoa laulunsanoja kauniiksi. Herkällä hymytytöllä on luonnetta. Oikeastaan rehellisesti sanottuna hän on ajoittain oikea sisupussi. Jos hän haluaa jotain, hän ei todellakaan odottele vaan esittää jo ensimmäisen kysymmyksen vaativasti "minä haluan". Jos hän ei kaupassa saa karkkia, saa kassaneitiä myöten jokainen tuta hänen kiukun. Hän räjähtää sekunnissa ja leppyy yhtä nopeasti. Hän saa ädin kiihtymään nollasta sataan yhdellä lauseella ja vastavuoroisesti sulattaa sydämen yhdellä katseella. Hän on sisukas ja suloinen, melkeinpä vaarallisen lutuinen. Hän taitaa olla pikkuisen lellitty. Häntä ei kiinnosta mitä muut ajattelee tai tekee. Hänellä on selkeästi omat mielipiteet ja hän sanoo jos on jotain sanottavaa. Hän ei kaunistele tai kumartele, hän menee ja tekee. Hän on silmissäni aina se pikkuinen, hän on niin rakas, että sydämeni pakahtuu.

Tytöt yhdessä ovat aivan ihana kaksikko. He leikkivät tuntikausia päivittäin ja keksivät tekemistä mistä vaan. He eivät riitele, mutta ovat vuosien saatossa kyllä keksineetkin omat pelisääntönsä niin, että kumpikin tietää mitä kestää tehdä ja mitä ei. Tämä kaksikko on minun elämäni kohokohta, ilman heitä en tietäisi elämästä mitään. 

En osaa sanoin kuvailla tätä tunnetta, mutta on pakko sanoa "olen ylpeä tyttäristäni". Rakastan.

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tylliä, lisää tylliä, vähän lisää....

 Mitäpä tulee kun laitetaan pöytään "hiuspanta", palapelilaatikko, muutama tyllinauharulla ja sakset...
 Valitsin kolmea eri pinkin sävyä. Kaksi rullaa olisi ehkä riittänyt, laitoin kolme ja se oli hyvä. Enemmänkin toki olisi voinut olla....
 Kiedoin yhden rullan aina kerrallaan palapelilaatikon ympäri...
 Naps poikki toisesta reunasta...
 Sitten se panta...
 Nauha kerrallaan pannan reiästä läpi  kaksinkerroin,
 siitä keskeltä solmu...
 Siis niinku näin se tulee..
 Laitetaan niitä monta vierekkäin...
 Itse laitoin alareunaan tummaa, siitä yläpuolelle keskitummaa ja ylimmäksi vaaleinta...
 Se on sit tämmöinen...
 Kasa tylliä...
Ei vaan ihana tyllihame.

Paremmat ohjeet ja kaikki tarvikkeet Nappikauppa Punahilkasta TÄÄLTÄ KLIK

Aivan ihanaa puuhaa ja tämän osaa jokainen!!

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Noi voihan että...

 Niinhän siinä kävi, että tämä pikkuinen kisu muutti sitten meille:)
 Järki sanoi, että ei kolmatta kissaa, mutta miten tämmöiselle voi sanoa, että ei. Jos järkeä kuuntelisi, niin meillä ei olisi yhtään kisua.
Tarviiko edes sanoa, että koko perhe on aivan lässynlässyn lääpällään.

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Taas perjantai...

Ei ole totta. Taas on perjantai. Ihan vastahan se oli. Viikko on mennyt aivan hulinalla. Ollaan kyläilty, retkeilty ja käyty ajelemassa vähän kauempana kuin kotikulmilla. Siitä tulikin mieleen...
Liikenteessä ollessa näkee hauskoja juttuja jos vaan osaa katsoa ympärilleen. En puhu ihmisten kyyläämisestä vaan ihan silmät auki elämisestä. Eräänä päivänä meitä vastaan tuli moottoripyörä jonka kyydissä kuskin edessä istui koira. Koirallakin oli kypärä. Supersuloinen ilmestys.
Me ollaan herkuteltu "luonnon karkeilla" lähes päivittäin. Huomatkaa kaunis asetelma, oikeastaan tästä kuvasta käy ilmi kesän meiniki. Rennosti, siitä vaan. Rentoa on on myös kanssaihmisten kulku kesäisin. Näin yksi päivä vanhan naisen pukkaavan kahta koiraa lasten matkarattaissa. Tuohan on vielä ihan suht normaali näky, mutta erityisen herttaisen asiasta teki se, että näinen kävi ostamassa jäätelön. Syötti sitä kummallekkin koiralle vuorotellen ja välillä lipaisi itsekkin. Vaikka jäätelö ei kuulu koiran ruokavalioon, niin jotenkin tästä kolmikosta tuli käsittämättömän hyvä mieli. Eläinystävät on monille niin kovin rakkaita ja ehkä jopa niitä ainoita ystäviä. Eläimet on hassuja. Olen nähnyt monta kertaa auton menevän ohi niin, että takaikkunasta kurkkii koiranpää ja kieli roikkuu metrin verran ilmassa väpättäen. Jos kyseiset koirat osaisi puhua, niin ne varmaan huutaisi "oujeee".
Kesällä ihmiset ovat hyvällä tuulella. Vannon, että hymyjä näkee enemmän. Liekkö kesä saa ihmiset heltymään vai mistä johtuu se, että kahtena kertana torilla kahvilla istuessani olen nähnyt kun oman suun sijasta pulla katoaa lintuille. Lokkeja inhoaa kaikki, mutta kait sitä jotenkin tuntee olevan lähellä luontoa kun nuo valkoiset kakkiaiset kumartelee edessä pullanmurun toivossa. Torilla kun istuu, näkee vaikka mitä. Oi näitä rakastuneita pareja jotka pysähtyvät korukojulle ostamaan rakkaalleen sitä täydellistä korua. Pieniä lapsia tötteröt kourassa, se ilme kun maistelee ekan kerran ja voih, se ilme kun pallo putoaa maahan. Torilla on selkeitä vakkariporukoita, sinne kokoonnutaan jo aamulla ja jos joku puuttuu, mietitään isoon ääneen, että missä "Arska". Sitten kun puuttuva palanen vihdoin saapuu, niin oi sitä vilpittömää onnen tunnetta kun porukka on kasassa. 

Näin yhtenä päivänä kun mies juotti omasta vesipullosta koiraansa. Homma ei oikein onnistunut ja niinpä mies kaatoi vettä omaan lippalakkiin.

Kyllä me ihmiset osataan olla herttaisia, ihan tavallisia.

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

H&M Home, oiiii....


 Aamulla selailin H&M nettikaupan uutuksia ja silloin ne huomasin.

H&M:n home mallisto lapsille oli julkaistu.
 
Oi ei, pupuvauvoja ja kissoja. Ihania värejä ja hempeitä juttuja...

Jotenkin nämä kaikki vetoaa. Naulakot, Karhu ja kissaneiti pyyhkeet, tuo laukku...
  
Nämä ihanat nalletkin...
 Suloiset pikkumatot...
Lasten malliston lisäksi oli julkaistu aivan ihania vauvojen juttuja. Oih tätäkin settiä!! Ja hei, nyt ei edes voi sanoa "pojille ei ole mitään kivaa" sillä nyt tosiaan on! Menkäähän kurkkimaan.

H&M syksy 2012 on saapunut...

 Nettikauppaan on saapunut syksyn uutuudet. Oih, olisikohan nämä ihanuudet liikkeessä vaan pitääkö sortua tilaamaan...
Tässä muutama mekko, kaupassa lisää...
Menkää kurkkimaan ja kertokaa, että tykkäättekö?

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pikatuunaus...Löysin kirppikseltä valkoisen arkun 15€ hintaan. Olinkin etsinyt tämmöistä sängynpäätyyn. Arkkuun saa piiloon vaikka varatyynyt, viltin tai muuta tavaraa. Arkku oli kaikessa yksinkertaudessaan kiva, mutta nuo kahvat.
Eihän se auttanut kuin etsiä uusia vetimiä ja homma osoittautui superhelpoksi. Menin kirppiksen jälkeen hakemaan Tokmannilta täydennystä Sodastream tiivisteisiin ja sieltä nämä uudet vetimet lähtivtä mukaan parin euron hintaan.
Vanhat kahvat pois. Pakkelilla reiät piiloon, pikkuisen maalia päälle ja uudet vetimet paikoilleen. Kiva:)
Kurkkaahan alta tämän päivän toinen postaus. Niinhän siinä kävi, että Belle matkaa meille Tähkäpään kaveriksi. Saavat molemmat tytöt oman nuken:) Nyt samat suunnitelmat kuin Ruusukissalla:D

Prinsessoja saa myös Suomesta...

 16 tuumaa korkea nukke, eli reilut 40cm kokoinen prinsessa valloittaa niin lasten kuin aikuistenkin sydämiä.
 Tiesitkö, että nukkeja ei enään tarvitse tilata ulkomailta, vaan niitä saa myös Suomesta muutaman päivän toimitusajalla.
 Löydät nämä ja muutaman muunkin suosikkihahmon TÄSTÄ
Ja jos kassalla kirjoitat koodin: 2012AR, saat 5% alennusta tilauksestasi. Tarjous on voimassa 23.7 asti.
Suomalaisessa nettikaupassa Lelukauppa.tv:ssä nukke on toimituskuluineen edullisempi kuin Disneystore uk. Jenkeistä tilatessa nukke vasta kallis onkin, plus sen päälle tulee tullikulut. Löydät kauppaan TÄSTÄ
Kannattaa myös tykkäillä Facebookissa

Kuka on sinun suosikkisi?