perjantai 4. tammikuuta 2013

Hiphei ja taas mennään...

Uusi vuosi alkoi melkoisella hopulla. Joulunaika meni ihanasti, joskin flunssa vähän latisti oloja, mutta mikäs sitä peiton alla kelliessä kun ulkona paukkuu pakkanen ja kotona palaa kynttilät, seurana rakas perhe ja vapaata päivä tolkulla. Niin ja hih, pukkikin toi sen toivomani pelin, joten sitä ja muita kivoja lahjapelejä on tullut pelailtua tosi paljon. 

Uutta vuotta otettiin vastaan Oulun pesäpallostadionilla uuden Oulun avajaisissa. Mieletön ilotulitus, kivoja esityksiä. Omat raketit, joita oli enemmän kun koskaan ennen, ammuttiin tuolla merenrannassa. Ihania nämä kaikki padat sun muut suihkut joita rakettipisteissä myytiin. Kirpakka tuuli, mutta lauha ilma. Täydellinen alku uudelle vuodelle. 
Ilmat on tosiaan suosineet. Ollaan rakennettu lumimajaa, lumiheppaa, lumiukko ja lumilyhtyjä. Eli siis oltu ulkona ihan urakalla. Esikoisella alkoi koulu keskiviikkona, nuorimmaisen pikkukoulu alkaa vasta ensi viikolla. En ole ehtinyt blogiakaan pävittämään kun päivät on kuluneet niin siivillä. Ihan erikoismaininnan ansaitsee potkurilenkit pukin tuomalla uudella kaunokaisella, pinkillä potkurilla.

Tämä vuosi tuo mukanaan uusia tuulia. Merkittävin on se, että nyt tammikuusta alkaen olen virallisesti kotiäiti. Irtisanoin itseni töistä jä päätin ottaa aikalisän. Tykkään työstäni todella paljon, mutta jatkuva tavoitettavana olo kuluttaa. En halua tuhlata tätä aikaa kun lapset ovat vielä pieniä, siihen että poltan itseni loppuun. Moni piti päätöstä hulluna, minä taas näen asian niin, että äidin ajalle ei ole olemassa hintaa. Noh, tilanne toki on helppo sen tähden, että työpaikka odottaa jos muutankin mieleni ja alalla ylipäätään on koko ajan paljon paikkoja vapaana.

Uusia tuulia on tulossa muutenkin. Niihin palaamme myöhemmin.

Nyt rentoutumaan. Tulimme vasta uimahallista ja olen ihan rättipoikki. Lapset sammuivat samantien kun saivat iltapalan syödyksi, ei se itselläkään kaukana ole:D

Täällä siis ollaan:) Ihanaa alkanutta vuotta jokaiselle.

5 kommenttia:

Heiska74 kirjoitti...

Olet oikealla tiellä, kun valitsit kotiäidin. Pidän kirjoituksestasi, kun haluat läsnänä pienten lasten kanssa. Työaika vievät aikaasi. Se on totuus. Ole siunattua kotiäitinä. =)

Ilona kirjoitti...

Hieno päätös jäädä kotiin:) Onnea alkaneelle vuodelle!

-Essi- kirjoitti...

Ihanaa vuotta 2013 myös sinulle ja perheellesi!

Rohkean ja varmasti sinulle parhaan päätöksen teit ja on tosi hienoa että tuntee itsensä ja uskaltaa tehdä omaa ja lähimmäistensä hyvinvointia edistäviä ratkaisuja.

Meidän pulkat ja potkuri palasivat varastoon odottelemaan parempia päiviä, paljaat kadut eivät ole niitä varten :/
Lumilinnan muurit ovat haihtuneet ja vajonneet vain muistoksi muutaman viikon takaisesta komeudestaan, kyllä on surkeaa tää vesisade :(

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa arkista aherrusta sinne! <3

Täällä koulut alkaa maanantaina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Aivan mahtavaa! Olet valinnut viisaasti, lapset ovat pieniä vain kerran! Eikä maailmassa mikään ole tärkeämpää ja parempaa kuin äitiys! Muut asiat muuttuvat, ovat epävarmoja ja korvattavissa...äitiys sen sijaan on ja pysyy, lapset ovat elämän ykkösasia!

Blogiasi on ihana lukea, kun omat ajatukseni osuvat lähes täysin yksiin kanssasi. Monet ihmettelevät miten jaksan olla kotona jo viidettä vuotta, minä sen sijaan jo mietin miten saisin jatkoaikaa, kun kuopus joulukuussa 2013 täyttää kolme! En päivääkään vaihtaisi, töitä ehdin tekemään vielä kymmeniä vuosia, muutaman vuoden kotiäitiys on täydellistä elämää!

Onnea ja ihania päiviä!
-Reetta