torstai 21. helmikuuta 2013

Ariel on nyt Duploissa...

 Olen aiemminkin blokkaillut teille Lego Duplon prinsessasarjasta. Tyttöni hullaantui sarjaan ja viime talvena keräsimme kaikki osat. Nyt sarjaan on tullut täydennystä Arielin teemassa.
 Oi tämä on kyllä suloinen ja taitaa lähteä tilaukseen. Hauska juttu miten nämä Duplot säilyttävät suosionsa, sillä meidän 7v jaksaa myös leikkiä näillä vaikka julistikin jo vuosia sitten näiden olevan vauvojen palikoita.
Ariel teemalla on toinenkin uutuus. Ei tosin ollenkaan niin viehättävä kuin ylempi pakkaus, mutta yhdistettynä toisiinsa takuulla upea.

Mulla on täällä melkoinen jännä piiri... Mies ja tytöt on Noroviruksen vallassa. Mies jo tosin parantunut, mutta esikoinen aloitti eilen, nuorimmainen tänään... Koko ajan odotan, että iskeekö pöpö minulla ja toivon syvästi, että ei. Yyh. Noh ainakin hommassa on yksi hyvä puoli. Meillä ei ole ikinä ollut näin siistiä kuin nyt. Olen puunannut jokaisen nurkan tarkasti, toivoen että pöpö ottaisi ja häipyisi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on aina mukava piriste :)
Ja miksi noita legoja ei ollut silloin, kun oma muksu oli leikki-iässä :/

ps. Norovirusta ei pysäytä mikään, 10 vuorokautta elää pinnoilla ja desifiointikaan ei auta. Näin kertoi minulle lääkäri kun toinen lapsista tuli mahatautiin ja toinen oli erityshuoneessa muun sairauden takia. Onneksi meillä ei ollu noro, ei ois saanu mennä muuten sairaalaan yli viikkoon :/

dibsukka kirjoitti...

Kiitos kommentista:) Sitkeä pöpöhän se on. Sitkeä ja inhottava!!

Triinu kirjoitti...

Ihana tuo ylempi Ariel! Pakko ostaa tytöille!

Terhi kirjoitti...

Meillä tykkää kans seitsemänvuotiaskin rakennella näitä. Ja mä itsekin ;) Ylempi vois kotiutua meille kyllä vaikka pienemmän nimpparilahjaks ensi kuussa...

Chef kirjoitti...

Oi, kiitos ihanasta legovinkistä!

Meillä juhlitaan pikkutyttöjen syntymäpäiviä aivan lähipäivinä ja tuossahan on heille aivan täydellinen lahja. Pukki toi jo ne kaikki prinsessaduplosetit, joten äiti ja isi voi tuoda Arielit :)

Janica kirjoitti...

Ihan ensimmäiseksi piakista paranemista siitä kamalasta pöpöstä! Hus pois moinen!

Nuo Arielit on ihania kyllä, meillä duploja on aikalailla ja nyt meidän (7/10) neitiä kiinnostaa jo kovasti pikku legot, ehkä seuraavaksi sitten jo friends sarjaa tai jotain..