keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Haaveita...

Vaikuttaa sille, että pahin väsymysvaihe tässä raskaudessa alkaa olemaan historiaa. Olen jo useamman päivää ollut supertehokas nainen. Täällä on remontoitu, sisustettu, kaapit tyhjenneet ja nurkat kiiltää. 

Nyt kysynkin, että onko kukaan nähnyt jossain verkkokaupassa tai livekaupassa Oulussa ihanaa nojatuolia. 7v ikäisen huone kaipaa sellaista ja olen koittanut metsästää jotain "herkkua".
Löysinkin omasta mielestäni täydellisen tuolin, mutta haaveeni ei ihan saanut kannatusta. Mies tuumasi, että tuoli jää "liian lapselliseksi" vuodessa, siis mitä mitä, minä ottaisin tuollaisen olkkariin koska vaan:D Ja taas esikoinen tuumasi, että tuossa ei ehkä olis kiva istua, hän haluaa fatboyn... Ei Fatboyssa mitään vikaa ole, mutta sen kahina muistuttaa erehdyttävästi kissanhiekkalaatikon kahinaa ja en millään halua, että kissat luulee saanensa luxus-mallin pissapaikan... 
 Sitten löysin melkein yhtä ihanan nojatuolin, mutta tämä on miehen mielestä liian vaalea ja esikoisen mielestä mummojen tuoli... Nuorimmainen kyllä tykkäs, sanoi että tämä olisi pihalla kiva. 

Tekisi niin mieli jättää komentit huomiomatta, mutta täytyy muistaa lastenhuonetta sisustaessa, että huonetta asustaa lapsi, en minä. Toisaalta minusta on ihanaa huomata, että lapsen oma tahto ja tyyli vahvistuu päivä päivältä. Helpostihan lapsen saa lannistettua tykkäämään samasta kuin vanhemmat, mutta se taas ei palvele ketään.
No sitten esikoinen muisti, että oli nähnyt kaverillaan kivan patjarahin. Hoksasin, että sellainen tosiaan olisi kätevä. Kun kaveri tulee yökylään, on patja valmiina. Rahi muuntuu leikeissä äkkiä patjaksi ja taas rahina tuollainen on suht napakka istua, eli aikuinenkin pystyy siinä kököttämään jonkun lautapelin ajan.

Koska olimme menossa Kodin1 hakemaan uutta "blenderiä", niin ajateltiin samalla katsoa kyseiset patjat. Löytyihän ne. Ostettiin tuo pinkki-valkoinen polkadots systeemi, mutta suunnitelmana on jo ommella siihen päällinen. Pysyy patja siistinä ja ilmettä saa vaihdettua helposti.

Tuon kaveriksi kyllä edelleen pikkuinen nojatuoli sopisi. Joku siro, sillä huone ei mikään iso ole. Hankinnassa on myös näppärä lipasto ja uusi matto. Sängynpeite ja tyynyjä onkin jo jemmassa.
Minusta tämä Vallilan Pihajengi matto on ihan älyttömän kiva, mutta värimaailmaltaan liian levoton. Jotain hillitympää siis. 

Kait se tämä ihana kevätaurinko on joka saa sisustuskuumeen heräämään. Tähän muutama kk ja kun pesänrakennusvietti pääse jylläämään, ei minua pidätä enään mikään. Oih, kohta pääsee leikkimökinkin ja kasvihuoneen kimppuun.

Nyt toivottelen ihanaa iltaa. Miehellä alkoi tänään loma, joten luvassa upea loppuviikko.

ps. alla toinenkin postaus tältä päivää...

Ei kommentteja: