sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kesää ajatellen...

Aurinko porottaa niin kuumasti, että jokaisena iltana huomaan pihan lumipinnan laskeneen. Kesää ajattelen laitetut tomaatit, kurkut, paprikat, kukkaset ym. kasvavat purkeissaan kovaa vauhtia. Pian alkaa huhtikuu. Ollaan jo kesäajassakin.
 Sain viimenkin aikaiseksi alkaa kuvaamaan viime aikojen ompeluksia ym. näpertelyjä. Esikoinen sai itse valitsemastaan kankaasta mekon. Tytön siniset silmät kauniisti korostuu sinisen värin kanssa. Mekkoon kaveriksi ja muutenkin sinisiä lintu pinnejä ja pompuloita.
 Pinnejä ja pompuloita onkin tullut tehtailua melkoinen läjä. Kesää ajattelen sitä kaipaa värejä ja uusia kankaita onkin tullut napsittua sillä silmällä, että mikä olisi mahdollisimman värikäs.
 Tämä heppakangas päätyi esikoisen tunikaan. Melkoisen kauan tämä on ompelua odotellutkin. Musta-valkoinen raitakangas sai toimia tunikan hihoina, sillä palaseni riitti vain nippanappa etu ja takaosaan. Alkaa tämmöisen noin 130cm tyttären vaatteet viemään jo melko paljon kangasta.
Lisää väriloistoa.

Pyhät senkus jatkuu. Ollaan nautittu vapaasta ulkoillen, hyvää ruokaa laittaen ja ihan vaan lorvaillen. Pääsiäispupu on piilotellut suklaamunia sinne tänne ja lapset ovat olleet tohkuna herkkuaarteita etsiessään. Eilen käytiin koko perheellä tekemässä kirppislöytöjä, mutta muuten ei olla juurikaan minnekkään liikuttu. Tai no, jos ei lasketa lasten mielestä aivan super siistiä hommaa, autopesulassa käyntiä:D

Nyt taas nauttimaan auringosta. Olisi ajatuksena kipaista rantaan ja hippusen jäälle.

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania mekkoja, pinnejä ja pompuloita!
Ehditkö tekemään pinnejä ja pompuloita myyntiinkin? Täällä olisi ainakin yksi innokas ostaja :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitos:) Tarkoitus olisi ainakin joitakin tehdä kun kysyntä on ollut niin kovaa.

La Petite Princesse kirjoitti...

Oi, teille on tulossa perheenlisäystä <3 Onnea!

Viola-mamma kirjoitti...

Ihania!
Blogisi näyttää kiinnostavalle. Jään varmasti seuraamaan.
Onnea odotukseen! Meidän pikkukakkosemme on tarkoitus syntyä 5-6/2013. Oma blogini lapsiperheen arjesta ja odotuksesta löytyy täältä: www.tuttirallia.blogspot.com