perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen aikaa...

 Haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa. Tietyssä osassa Suomea lähtee pienet noidat tänä viikonloppuna virpomaan. Meillä lapset olivat loruilemassa viime sunnuntaina ja voi mahdoton minkä karkkisaaliin kanssa sieltä tulivatkaan kotiin. Koti on saanut keväistä väriä ja huomaan, että Pääsiäisestä alkaa muodostumaan pian suosikkipyhäni. Oi näitä keväisiä värejä ja kukkaloistoa.
 Päivät menee kuin siivillä. Kuudes raskauskuukausi on lähtenyt käyntiin ja olo on mahtava. Alaselän särky kiusaa ajoittain rankasti. Kiitos selkävaivojen on mieheni passittanut minut siivouskieltoon siksi aikaa, että kroppa vähän pääsee kasvavaan massuun tottumaan. En tiedä muistanko omiani, mutta tuntuu että edellisissä raskauksissa maha kasvoi vasta parin viime kuukauden aikana. Nyt kuitenkin jo tässä vaiheessa maha on melkoinen pömppö. Tosin heh, sitä se on kyllä ihan ilman vauvaakin;) Ensi viikolla pääsemme rakenneultraan, jännitän, että onhan kaikki hyvin. Pikkuinen kyllä liikkuu mahdottoman paljon ja tosiaan kasvaakin koko ajan. Jos vauvan sukupuoli näkyy, kysymme senkin. Jännää, en malta odottaa!!
Kotiäitinä oleminen alkaa pikkuhiljaa muuttumaan tavalliseksi arjeksi sen sijaan, että kuvittelisin olevani lomalla. Vielä kk sitten ihmettelin päivittäin, että oikeastikko mun ei tarvitse lähteä viikonloppuna töihin ja oikeastikko mulla ei oo mitään asiakaskäyntiä. Työkiireet ovat muuttuneet muihin kiireisiin. Joka päivälle tuntuu olevan jotain sovittua ja nautin sydämeni pohjasta siitä, että ehdin harrastamaan, moikkaamaan ystäviä ja mikä tärkeintä, olemaan lasten kanssa läsnä paljon. Olemme tyttöjen kanssa tehneet kaikkea mukavaa. Ihan arkisia juttuja, leiponeet, käyneet puistossa, askarrelleet, lukeneet ym. Tuntuu ihanalle, että ei tarvitse sanoa "ei nyt, en ehdi, äidillä on kiire". 

Välillä tunnen kaipuuta työelämän haasteisiin, mutta silloin ajattelen, että muutaman kk:n päästä minulla on kädet täynnä "työtä", joten nyt pitää nauttia omasta ajasta ja kiirettömyydestä.

Kiireetöntä viikonloppua teillekkin. Nauttikaa hetkistä.

Ei kommentteja: