keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tuloksia tulostimella...

 Sain viime viikolla uuden tulostimen. Oi että se on kätevä. Voin vaikka puhelimesta klikata kuvaa ja tulostin alkaa työhuoneessa raksuttamaan.
Seuraavana päivänä tulostimen saamisesta vietettiin naisten päivää. Sain ylläriksi kimpun ruusuja, riisisuklaata ja tarrapapereita tulostimeen. Piti heti alkaa tulostelemaan lastenhuoneen lelulaatikoihin etikettejä. Irtoavat hyvin, joten näitä saa vaihdeltua helposti.
Sanoppa lapsille, että tehdään itse tarroja, saat kuulla kimeän jippii huudon. Nämä kätevät kuplatarrat on Nappikauppa Punahilkasta. Samoin myös korutarvikkeet.
 Tulosteltiin tavalliselle paperille kuvia, lätkästiin kuplatarra päälle ja liimattiin korupohjaan. Aivan ihania. Näistä tulee kaulakorut ja avaimenperät. Seuraavaksi pitää tehdä kuulemma Monster High tarroja:)
 Uusi tulostin tekee hyvää jälkeä, joten raskin jälleen tulostella siirtoarkeillekkin kuvia. Tämä Bambityyny tulee esikoisen huoneeseen.

 Samalla tekniikalla olen tehnyt juttuja aiemminkin, näihin ei kyllästy koskaan.

 Nyt taas menoksi. Tämä viikko on ollut haipakkaa ja tuntuu sellaisena jatkuvan. Koko ajan kaikkea kivaa tekemistä ja ihania tapaamisia. Nyt mutka papalle, kirpparille ja ulos syömään.

Palaillaan ompelusten pariin seuraavassa postauksessa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Aivan ihania kuvia ja ideoita sulla, taas =)
Olen pitkän aikaa seuraillut blogiasi ihan kirjanmerkkiläisenä, kun en omaa blogia pidä =)
olisinkin utelias tietämään , mistä näitä kauniita bambin kuvia olet löytänyt?
Aurinkoista kevään jatkoa sinulle =)
t. Päivi

dibsukka kirjoitti...

Päivi: Hei, näitä kuvia olen löytänyt Googlen kuvahausta "retro bambi" hakusanalla. Myös "free download bambi" hakusanalla on löynyt kivoja juttuja.

Virallisestihan näitä toisten ottamia kuvia ei saa käyttää, mutta omaan käyttöön olen yleisimpiä kopioinnut. Kaupalliseen käyttöön ei missään nimessä ilman lupaa saa kuvia ottaa:)

Oikein ihanaa kevättä sinullekkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! Mikä tulostin sulla on?

Taigaduu kirjoitti...

Tosi suloisia, varsinkin tuo tyyny!

dibsukka kirjoitti...

Mä en muista mallia, mutta Epsonin langaton perustulostin se on.

Anonyymi kirjoitti...

olethan katsonut jo h&m kesämekkoja?

dibsukka kirjoitti...

Juu olen toki, mutta samaan aikaan olen luvannut itselleni etten hanki yhtään kesävaatetta ennenkuin vanhoista on päästy eroon...

Kassukka kirjoitti...

Oi ihania!! :)

Mari Wee kirjoitti...

Voi miten ihania <3 Bambihulluus se ei vaan laannu, vaikka ikää on 30 :D Mahtavat nuo korupohjat, tuossahan on ihan lahjaideaa esimerkiksi ensi jouluksi. Pitkästä aikaa tulin vierailulle, ja täällähän oli masu-uutisia, onnea!