keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

4 kaappia-2 kaappia= Paikka koulupöydälle...

Esikoisen huoneessa on ollut yksi seinä täynnä kaappeja. Kaapit on aina hyvä juttu, mutta meillä on säilytystilaa ilman niitäkin tarpeeksi, joten leka heilumaan ja kaapit pois.

 Siihen kohtaan taisin viimeksi jäädä kun juttelin, että esikoisen huoneessa on menossa pieni remppa. No, remppa on ollut valmis jo hyvän aikaa, mutta nyt vasta sain aikaiseksi napata kuvan. Tuossa pöydän äärellä esikoinen piirtää, maalaa, askartelee ym. joten valoa tarvitaan. 
 Pois otettujen kaappien alta paljastui liukuovi. Piti siis rakentaa uusi seinä sen eteen, laittaa uutta lattiaa ja maalailla. Päädyimme laittamaan pienelle seinäalalle raitatapettia vaaka-asentoon. Juuri tämmöisellä hämärällä nuo valojen lämpimät sävyt ja tapetin lämmin väri suorastaan kutsuvat pöydän ääreen. Valopaneelia suunnittelin tuohon jo ekassa asuntoesittelyssä, nyt se siinä on.
 Muutenhan huone on säilynyt samana kuin ennenkin. Tekstiilit välillä vähän vaihtuu ja lattialla lelujen paikat. Luulin jo, että 7v meinaa lopettaa Barbieleikit, mutta eilen koin superihanan yllärin kun tyttö olikin kasannut hienot leikit pystyyn. Vissiin sadekelit saa aikaan sen, että sisäleikitkin kiinnostaa. Talvi onkin mennyt nimittäin aika lailla kaavalla kouluun, kotiin tekemään läksyt ja ulos tai kaverille. Jos kaveri tulee meille, leikitään silloin kyllä, onneksi!!

Nyt pakkaamaan pakkaseen päivän leipomisia. Tehtiin tyttöjen kanssa aivan superihania porkkana-kaurasämpylöitä. Osan tein sen verran isoksi, että jos viikonloppuna tekaisee jauhelihapihvit, niin päästään herkuttelemaan itsetehdyillä hampurilaisilla. Ihanaa huomata miten lapsia kiinnostaa ruuanlaitto ja leipominen. Meillä lapset ovat todella hyviä syömään, kaikki ruuat katoaa, joten liekkö siksi se hyvän aterian tekeminenkin kiinnostaa:D

4 kommenttia:

Viola-mamma kirjoitti...

Ihanan näköisiä sisustuskuvia.

dibsukka kirjoitti...

Kiitos:)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuo ihana vaaleanpunainen kangas on? :)

dibsukka kirjoitti...

Kangas on Marimekon Kissanminttu