tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kierrätystä...

Mulla on hirmuisesti trikootilkkuja. Niistä ei oikein saa tehtyä pompuloita tms. joihin kierrätän kaikki puuvillakankaiden palat. Nyt kun ilmat lämenee, takit ohenee, niin kohtaan saman ongelman kun muinakin kesinä. Mulla ei oo hyvää taskua puhelimelle.
Penkaisin vähän pusseja ja löysin Marimekon trikookangasta pienen palasen. Leikkelin summanmutikassa, mallailin ja ompelin. Muistin tässä vaiheessa, että mulla on yksi poikkimennyt musta napakka helminauha, joten sen voisi hyödyntää pussukan kaulanauhaksi.
Sisäpuolelle ompelin puuvillakankaasta vuoren. Vuoressa on kaksi taskua. Toinen iso siis puhelimelle ja toinen pienempi esim. avaimelle, rahoille tms. mitä nyt mukana tarvii kuljettaa. Ainut uusi "osa" pussukassa on "prymin" painonappi.
 Lainausmerkeissä Prym siksi, että mun mielestä Prymin painonapit on maailman parhaimpia, käteviä ja helppoja, mutta samaan aikaan aivan törkeän kalliita. Etsimällä ulkomaalaisista nettikaupoista, löytyy täysin Prymin pihteihin sopivia neppareita. Hinnat ovat noin 7€ / 50kpl ja katsokaa nyt mitä värejä. Nam. Jos jotakuta alkoi kiinnostamaan, niin yksi sana: Etsy ;) Mulla on itsellä näitä mennyt jo kymmeniä, ei moitteen sanaa. Lisää värejä tilauksessa, oi polje polje postimies:D

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihana pussukka ja kiva idea kierrättää helminauha kaulanauhaksi. Olen juuri tuskaillut, että mistä tilaisin neppareita, kun ovat niin kalliita. Joten tämä tieto tuli todella tarpeeseen :) Voisiko saada suoraa linkkiä mistä olet tilannut, kun en ole ihan varma löysinkö oikeanlaisia.

dibsukka kirjoitti...

Mulla tuli muuten väärä hinta tuonne. 50kpl on posteineen noin 9e. Kätin postit pois tekstistä :D

Etsyssä on näitä hurjan paljon. Kannattaa etsiä 10mm koolla ja valita mieluisin värivaihtoehto. Suoraa linkkiä en saa tällä puh laitettua, mutta voin lisätä sen myöhemmin.

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi kiva pussukka. ja kiitos nepparivinkistä!

Chef kirjoitti...

Satutko nyt olemaan koneen ääressä, jotta voisit laittaa suoran linkin? Ostin eilen Prymin nepparipihdit ja edukkaille ja värikkäille neppareille olisi nyt käyttöä :)

dibsukka kirjoitti...

En oo nyt kotona, mutta laitan illemmalla :)

Chef kirjoitti...

Iso kiitos...käytin tovin jos toisenkin etsimiseen, mutta valitettavasti tuloksetta :D

dibsukka kirjoitti...

http://www.etsy.com/people/mrwalrus2009

Chef kirjoitti...

Kiitos vielä kerran :)