tiistai 16. huhtikuuta 2013

Miksi aina tähtiä, miksei tikkaripukua...

Nuorimmaisen kuravaatteiden tilanne on aivan surkea. Koska yksi merkki ulkoiluvaatteista, etenkin kuravaatteista, on mielestäni ylitse muiden, niin klikkailin itseni Ticketin verkkokauppaan. 
 Mielessä olivat nämä kevään 2013 uutuuspuvut. Ihanat värit takissa, vaaleanpunaiset housut ehkä hippusen liian arat. Kysyin tytön mielipidettä ja vastaukseksi saan todella kyllästyneen "miksi aina tähtiä". Miten niin aina mietin, mutta sitten katson lattialle leväyttämääni välikausivaatejemmaa. Ticketin tähtikuosin välikausihaalari, tähtikuosin trikoopipoja, haalarin matsaava tähtipipo vasta leikattuna ompeluhuoneessa... Tähtikuosin takki, Lindexin pörröhuppareita tähdellä oikein kahdessa värissä.
 No okei, ei oteta tähtipukua sitten, mutta mikä olisi ihana sadepuku? Koitan ehdottaa sivulta vaikka mitä, mutta vastaukseksi tulee, liian tumma, liian kukkamainen, en tykkää. Huomaan siinä ihan ohimennen, että jos meidän vauva olisi jo taapero, niin hän varmaankin haluaisi tuollaisen setin:D
 
Yhtäkkiä selän takaa kuuluu "tuon tikkaripuvun haluan". Ööö, siis minkä... No ton jossa on mansikkatikkaripalloja. Tuon haluan... Katson kuvaa ja jännään mielessäni, että tässä ei taatusti ole meidän tytön kokoa, mutta haa, koko löytyy ja hinta alessa 30€. Sattumoisin mulla on Ticketille 30€ alekoodi, joten puvulle tuli hintaa postikulut:D

Nyt kun mietin, niin on ne tähdet kyllä aika nähty, mun uusin suosikki on ilmainen kurapuku:D

Mutta jos Ticketillä on parhaat kurapuvut, niin kellä on parhaat kurakinttaat? Luulin jo löytäneeni halpiskinttaat jotka kestää vettä, mutta pyh. Hyvien kurakinttaiden perään on lukijatkin kyselleet, joten olisi aika makeaa tehdä niistä ihan oma postaus. Tässä perheessä on kokeiltu Rukkaa ja Lassieta ja viittä muuta merkkiä ja merkitöntä, mutta mikään ei toimi.

4 kommenttia:

Eedith kirjoitti...

Meillä on kans ollut aina Ticketin kurapuvut. Olen tykännyt ja malli on sopinut lapsille. Tosin päiväkodissa talvella kurahousut on puettu Ticketin Baggien päälle ja näyttävät todella tiukoilta. Epäilen kuitenkin, että ko. haalareiden päälle puettuina mitkä tahansa kurikset ovat tiukat (jotka toimivat hyvin lapsen päällä myös ilman toppapukua)...?

Parhaiksi kurahanskoiksi olen kevään aikana todennut Popin välikausihanskat. Eivät ole kertaakaan falskanneet vaikka niitä olisi uitettu kunnolla lätäköissä..

Mimura kirjoitti...

Aikamoinen mäihä :)
Meillä on parhaat kurahanskat olleet jonathanin kurahanskat (vuorelliset). kaikista muista (myös monta merkkiä nähty!) vesi menee sisään.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitän näistä vinkeistä! Syksyllä maksoin itseni kipeäksi välikausihanskoista ja kurakintaista, kun päätin että löydän toimivat...pop:in karvahattu osoittautui talvella esikoisen suosikiksi, hän ei olisi lämpimämpien kelien tultua luopunut tuosta millään ja nyt katselin kesähattuja heiltä, taidanpa ostaa myös noita kintaita ko. liikkeestä!
-Reetta

Anonyymi kirjoitti...

Parhaat kurakintaat on meillä todettu Jonathanin tähti vk-hanskat.