tiistai 30. huhtikuuta 2013

"Rakkautta" ensi silmäyksellä...

Nyt on vauvalle pinnasänky hankittu, läheltä löytyi valkoinen pinnis, joten aiemmin miettimäni Hensvik saa jäädä kauppaan. Vaunuista tuli ilmoitus, että ovat toimituksessa. Tänään kotiutui myös Gracon turvakaukalo telakalla. Sitteri ja hoitopöytä vielä puuttuu... Kaverilla olis Babybjörnin musta sitteri joutilaana, nehän on kovin tykättyjä ja harkitsin sitä, mutta koska kyseinen sitteri ei miellytä minua, päätin että etsitään jotain muuta...
Googlettelin kuvia sittereistä ja pam, näin tämän. Ihana, mistä tuommosen saa, mikä sen merkki on. Juuri sellainen lapsekas ja söpö niinku sitterin kuuluu olla. On lelukaarta ja soittorasiaa. On tärinäkin, jota tosin edelleen pidän turhana. Mutta samaan aikaan olen superutelias testaamaan, että onko se niin huippu ku kerrotaan. Merkkikin löytyy, pitihän se arvata, Fisher Price se vaan osaa tehdä ihanuuksia lapsille.
Tässä vaiheessa mietin, että no onhan tuo suloinen, mutta toisaalta kelpais joku ihan basic versiokin ja voihan olla, että koko sitteri on turha... Vertailen kuitenkin aikani kuluksi hintoja ja totean, että en löydä tätä Suomesta ainakaan niistä paikoista joista osaan etsiä. Varmasti jossain on. Siirryn ulkomaille ja Englannista löytyy kyseinen malli. Hinta on kotiovelle tuotuna noin 60€.
Ihanan helppoa, josko nyt kokeilis tätäkin mallia, kyllä. Ja niin lähti tilaus vetämään, maksu luotettavasti Paypal kautta, eli nyt vaan odottamaan.

Enään puuttuu siis vain hoitopöytä, mutta sen olen päättänyt ostaa seuraavalla Ikean reissulla joka näillä näkymin on kahden viikon päästä. Selkä kyllä vihoittelee siihen malliin, että vähän jännään käykö tässä niin, että mies lähtee Ikeaan ostoslistan kanssa ja minä jään kotia oikomaan kroppaa. Osittain tämän selän takia koitankin saada kaikki hankinnat nyt mahdollisimman äkkiä tehtyä, että ei tarvitse sitten kesähelteillä ravata kaupoilla. Mä oon nykyään niin samperin huono lähtemään edes sittariin ruokaostoksille. Jotkut käy kaupoilla aikansa kuluksi, mulla ei oo aikaa:D Tämä kevät on herättänyt taas kaikki ihanat puistotreffit, retket ym. eloon. Ei malta istua autossa jos vaihtoehtona on auringonpaiste ja hyvä seura. Sadepäivänä mut löytää taas ompelukoneelta, ihan mahdoton määrä kaikkea ihanaa mitä pitää keretä tekemään ennen vauvaa.

Isoimmat hankinnat siis hyvällä, todella hyvällä mallilla. Vaatetta ym. pikkujuttuja ollaan saatu aivan älyttömän paljon lähipiiristä. Kaverilla on 7kk ikäinen poikavauva ja hänen vaatemaku on hyvin paljon samanlainen kun minulla. Nytkin viime tapaamisella vaihtui pussillinen vaatetta suklaalevyyn ja kahvipakettiin. Kirppareille en myöskään ole ehtinyt lähiaikoina useasti, mutta niinhän se menee, että yksi hyvä reissu riittää:) Jotain siis sieltäkin on mukaan tarttunut.

On se vaan niin hauskaa puuhaa, pikkuiseen vauvaan valmistautuminen.

4 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Oltiin maaliskuussa lomareissulla Jenkkilässä ja näin tuon sitterin siellä ihan livenä. Aivan ihana! Ja jos tosiaan saat sen 60e kotiovelle tuotuna, niin saat sen edullisesti. Maksoi sielläkin marketissa muistaakseni liki 50 dollaria.

Fischer Price on meidän luottomerkki ja Jenkkilästä on koitutunut yhtä sun toista kyseiseltä firmalta. :-)

dibsukka kirjoitti...

Amy: Kiitos tästä. Mietinkin tilausta laittaessa, että toivottavasti tämä on yhtä ihana livenä.

Fisher Price on ainakin leluissa lunastanut luottamuksen merkkiin.

Minttu kirjoitti...

Tärinä toiminto sitterissä on hyvä, jos vauvalla on koliikki. Rauhoittaa. Minulla oli vauvana koliikki ja nukahdin vain kun koppa laitettiin autoon ja lähdettiin ajelulle. Auton tasainen hurina ja tärinä rauhoitti vatsavaivaista vauvaa. :)

dibsukka kirjoitti...

Esikoinen rauhoittui kun häntä hytkytti sitterissä. Mistäpä sitä tietää vaikka tärinä tulisi hyötykäyttöön. Toivottavasti ei, mutta vauvojen kanssahan elo on aina vähän arpapeliä.