keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Vaaleanpunaista Muumia...

 Minä kerään vaaleanpunaisia Muumimukeja. Keväällä on aina sellainen ihana putki, että on hääpäivä, synttärit ja äitienpäivä muutaman viikon sisään kaikki.
 
On tullut vähän sellainen tapa, että jonakin näistä päivistä saan kevään uutuusmukin. Nyt on vuorossa tämä ihana Niiskuneiti kuppi.
 Tänä keväänä on tullut muitakin uutuksia. Tämä Muumipeikko muki ei ole kummoinen...
 Mutta jos kerää kaikkia mukia, ei kannata jättää tätäkään kauppaan.
Kesän 2013 sesonkimuki Niiskuneiti ja Runoilija on kyllä kaikessa värikkyydessään niin ihana, että vaikkei tämä vaaleanpunainen ole, niin taitaa tämä meille kotiutua.

Pidätkö sinä Muumimukeista? Mikä on mielestäsi kaikista kaunein kuppi?

8 kommenttia:

*Mirva* kirjoitti...

Ihania.Tuo niiskuneiti on kyllä ihanin.
Kerään itsekin muumimukeja.Nuo kaikki mukit tulevat meille varmasti jossain vaiheessa.Kesämuki ehkä ensimmäisenä :)

Miikku kirjoitti...

Mullakin synttäri keväällä sit äitienpäivä ja meillä kans viel hääpäivä samaan syssyyn:) on siinä miehellä lahjapohtimista:)

Minä olen ostanut kaikille lapsille omat muumimukit ja lautaset. Ne onkin yllättävän tärkeitä. Iltakaakao pitää saada just siihen omaan kuppiin.
Nuo uudet niiskuneiti ja muumipeikko mukit ajattelin ostaa pienille kaksosillemme omiksi kupeiksi.

Amalia kirjoitti...

Meillä ei ole vielä yhtään muumi mukia - vielä en ole niille syttynyt. Laseja kylläkin on, mutta tuo niiskueiti on kyllä nii suloinen, että olisi juuri nuoremmalle tytölle omiaan.

Heidi kirjoitti...

Meillä on vähän sama tapa, että muumimukeilla usein lahjotaan puolin ja toisin. Ja ihan arkikäytössä ovat. Ihanimmat on se juurikin poistunut niisku-neiti ja rakkaus-muki.

dibsukka kirjoitti...

Heidi: Ai nekö on poistunut. Minustakin Rakkaus-muki on kaikista ihanin.

Viola-mamma kirjoitti...

Minulla on yli 35 muumimukia. Nuo uudet + Mymmelin äiti -muki puuttuvat. Meillä ei ole keräilymukit käytössä, vaan ainoastaan kaksoiskappaleet, jos sellaisia satumme saamaan. Miehen mielestä on ihan hölmöä olla käyttämättä mukeja, mutta itse en halua ottaa sitä riskiä, että joku jo poistuneista mukeista menisi rikki. Siksi siis yli 30 mukia nakottavat kiltisti olohuoneen kaapissa. Voisinkin tehdä mukeista, joskus aivan oman postauksen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta iltapurjehdus on muumimukeista kaunein.

Terv. Elsan äiti

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös kovat muumi-fanit! Ehdottomasti kaunein on Iltapurjehdus, lienee perheen harrastus vaikuttaa aika lailla valintaan ;)Meillä muumi-muki keräily on alkanut seurustelumme alkumetreiltä, kun minä onneton rikoin miehen lahjaksi saaman muumi-mukin. Menin sitten kauppaan ja ymmärtämättä asiasta mitään ostin saman mukin ja lisäksi tuon kesän sesonkimukin, sen jälkeen noita mukeja meille sitten on pikkuhiljaa tullut...Yhteisille lapsillemme olen kerännyt (toivonut lahjaksi) niitä heidän syntymästään lähtien, niinpä 4v-neidillä mukeja on jo melkein 20! Arkikäytössä meillä on kaikki ne mukit mitä vielä kaupan hyllyltä saa, siis myös nuo uudet niiskuneiti ja muumipeikko, muut koristavat keittiön avohyllyä (lasten mukit heidän omissa huoneissaan).
-Reetta