torstai 30. toukokuuta 2013

Joooo joutui armas aiiikaaaa.....

 Oulussa vietetään sellaisia hellepäiviä, että enpä muista näin kuumaa olleen koskaan toukokuussa. Ollaan laitettu omaan pihaan pikkuinen vilvoitteluallas, käyty rannalla, mutta silti uimahalli on aivan suosikkini tässä olotilassa:) Esikoisen viimeisen kouluviikon aikana olen ottanut omaa aikaa, käynyt rauhassa kirppareilla, kangaskaupoissa ja ihan vaan istuskelemassa jäätelön äärellä parantamassa maailmaa. Ensi viikolla haluan tarjota reippaan koulutyön tehneelle lomaa siten, että ei ole mitään aikatauluja, menoja tms. vaan pieni saa pitkästä aikaa vaan olla ja tehdään mitä mieleen juolahtaa.
Tiistaina vietettiin koulun kevätjuhlaa. Jatkettiin juhlaa vielä kotona esikoisen toivomalla tavalla. Haettiin kaupan pakastealtaasta kakku, tehtiin limsaboolia ja täytettiin vesi-ilmapalloja:D Aika helppoa, mutta pikkuisen erilaista juhlan kunniaksi. Tuntuu hullulle, että vasta koulu alkoi, nyt se jo loppuu. Kyllä oli itku herkässä koko tuon juhlan ajan. Suvivirren aikana ei enään poskien pureskelu auttanut vaan kyyneleet virraten katsoin pienen pellavapääni ensimmäistä koulukevätjuhlaa. Niisk, ihanaa, ei mikään voita näitä hetkiä lapsen kasvussa.

Aika menee muutenkin kuin siivillä. Kävin viime viikolla ultrassa tarkastelemassa vauvan vointia. Kaikki on niinku pitää, joten nyt vaan odotellaan. En ole mitään "raskaana on ihanaa" tyyppiä, vaan rehellisesti sanottuna voisin skipata koko raskausajan jos vaan olisi keino saada oma vauva muuten:D Onhan nuo liikkeet ihania ja aika sinänsä jännää, mutta silti tahdon oman kropan ja oman mieleni takaisin. Monet sanoo, että nauti nyt, kohta sinulla on ikävä vatsaa. Voin kertoa, että ei ole:D Onni on tämä, että ilmat on näin lämpimiä ettei vaatetta tarvitse paljoa ja aika menee siivillä kun on koko ajan mukavaa tekemistä. Kiitos ilmalämpöpumpun, nukkuminen ja kotona olo ylipäätään, on taasen ihanan viileää. Muistan aiemmat raskaudet ja helleöiden tuskat, yöks.

Nyt hetkeksi pilkkomaan kankaita ja odottamaan ruuan valmistumista. Sitten taas mennään:)

Mukavaa loppuviikkoa:)

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanaa kun joku muukin uskaltaa sanoa ääneen ettei nauti ihan täysin raskausajasta. :D Itsellä täysin samat tuntemukset molempien poikasten raskausajoista ja välillä tulee huono omatunto kun toiset hehkuttaa raskausajan olevan ihanaa, mahtaa ja maailman parasta aikaa. Onneksi palkinto on mitä mahtavin vaikkakin ne "ihanat" 9kk voisin myös skipata erittäin mielelläni. :)
Jaksamista loppuraskauteen! :)

dibsukka kirjoitti...

Se tästä vielä puuttuu, että pitäs "teeskennellä" kaiken olevan ihanaa. Eka raskaus olikin ehkä vielä ihanaa kun kaikki oli uutta ja erilaista. Tokassa raskaudessakin olo vielä menetteli, mutta nyt kyllä jo piisaa :D Onneksi palkinto on mitä parhain <3