lauantai 4. toukokuuta 2013

Sininen ja valkoineeeeenn....

Ostin sinipohjaista tähtitrikoota sillä ajatuksella, että ompelen kankaasta jotain ihanaa vaatetta. Aikani sitä pyöriteltyä päätinkin, että "tuhlaan" kankaan makuupussin tuunausharjoitukseen. Mulla on nimittäin tämän pussin lisäksi toinen makuupussi ja omasta mielestäni siihen sopiva The Kangas odottamassa, että ompelen maailman ihanimman makuupussin.
Ja ei muuta kun harjoitusprojektin kimppuun. Olikin todellinen älynväläys harjoitella venyvällä trikookankaalla. Päällinen venyi ja vanui, vetoketjun ompeluun tarvittiin ratkomista enemmän ku ikinä, mutta tadaa, valmista on. Osasin, joten nyt uskaltaa leikellä toisenkin kankaan ja tehdä projektin loppuun. Oikeastaan tämä makuupussien tuunaus on mukavaa. Mietin jo, että näitähän voisi olla enemmänkin:D
 Tähtikankaan lisäksi kangashyllyt ovat saaneet uutta täytettä. Aivan suosikkini on tuo kettukangas, mitähän ihanaa siitä tekisi. Kettukangasta on tulossa toisessakin kuosissa, mutta enne sitä pitäisi ommella jotain näistäkin. Viikinkikankaan leikkasin yöpukuun. Kangasta jäi, mutta päätin säästää sen siihen aikaan, että vauva pitää t-paitaa. Tuosta saa ihanan paidankin.
 Metsolan autokangas on aarteeni. Aion tehdä siitä haalarihousut, mutta saas nähdä. Bambikangasta taasen on niin reilusti, että siitä saisi tytöille tunikat... Ja tuo oravakin, oii.
 Peikkometsästä saisi ihanan pienen trikoopeiton tai...
Ja uusi villitykseni, joustofrotee, namm.

Lankalaatikko, samoin resoritkin, ovat saaneet siniväriä, joten hyvällä mallilla on ompeluhuoneen varastot. Vielä kun ehtisi tekemään kaiken. Tosin jos ilmat jatkuu tämmöisenä kun ne nyt on, niin ehdin ommella varmaan liikaakin ennen ku "kesä alkaa".

Mä haluan lämpimämmät ilmat. Oikean kesän. Odotan rannalle pääsemistä, jäätelön syöntiä terassilla ja niitä iltoja kun ilma on tukala ja ilmassa tuoksuu ukkonen. Odotan kasvihuoneen kuumutta, omenapuiden kukkia ja ennenkaikkea odotan, että tulee se kesäpäivä, että tämä vauva syntyy. Odotan elokuun iltoja vauva kainalossa, odotan vaunulenkkejä, odotan kirjaimellisesti. Seitsemäs kuukausi menossa, aika matelee, samaan aikaan juoksee.

13 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Makuupussista tuli tosi söpö!
Muutkin kankaat näyttää niin ihanilta..

dibsukka kirjoitti...

Kiitos.

Amalia kirjoitti...

pussista tuli ihana! Minäkin haaveilin, että olisin tuunauttanut jollain vanhan pussin, mutta se esikoisen pussin kuosi olikin muistikuvaani kauniimpi ihan silleen, joten se kelpas käyttöön.

Amy kirjoitti...

Tosta makuupussistahan tuli ihana!!!

Voi mä muistan tuon tunteen noin vuosi sitten, aika tuntui matelevan vauvaa odottaessa, mutta samalla riensi niin nopeasti kun yritti vielä nauttia helposta ajasta kahden isomman lapsen kanssa... Ja kun vauva sitten vielä syntyi etuajassa niin hoplaa, siitä se vauva-arki alkoi. Ja nyt se vauva täyttää ensi viikolla vuoden... eka vuosi, se se vasta vierähti!

dibsukka kirjoitti...

No ainakin muutos on huisi, työnjäljessä on parantamista.

Juuri samoja aatteita minullakin. Nautin kun nyt on helppoa ja omaa aikaa runsaasti. Toisaalta tuntuu, että helppous saa riittää, vauvankaipuu on kova.

Taigaduu kirjoitti...

Kettukangas ja samoin tuo peikkometsä ovat aivan ihania... ootko tilannut netistä vai kangaskaupasta hakenut? Hyvistä nettikangaskaupoista otetaan vinkkejä vastaan :)

Henna kirjoitti...

Ihania kankaita! Samoja suosikkeja on mullakin, ja juurikin tuosta joustofroteesta on nyt ihan vastikään tullut se uusin suosikki. Varastoista löytyykin juuri tuota Sirkushevosta ja sitten ihan yksivärisiä. Laadultaankin nuo kankaat on ihan super-ihania.

dibsukka kirjoitti...

Taigaduu: Osa on nettikaupoista, vanhemmat, jo loppuunmyydyt kankaat Facebookin kangashamstereista (jossa siis myydään uusia kankaita yksityisten toimesta)

Chef kirjoitti...

Ihana tuo "hymynaamahelistin"-kangas <3 Muutkin kivoja, mutta tuo on erityisen herkku :)

Asiasta kukkapuskaan, osaatko sanoa miten pitkään on yleensä kestäänyt neppareiden tulla Etsyltä? Mun hurjat 10kpl neppejä alkaa kohtapuolin olemaan käytettyjä, joten kovasti jo odottelen uusia saapuviksi :D

dibsukka kirjoitti...

Hymynaama on kyllä herkku.

Hmm, kauankohan niissä on mennyt. Varmaan parisen viikkoa. Mulla ne on tullut tuonne postiin, niin senkin tähden on kestänyt tavallista kauemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kankaita (meillä oli kesävaatteita viime kesänä tuosta peikkokankaasta, ihku!) ja voi miten söpö poika-pussi! Vinkkinä tuohon Metsolan kukka-joustikseen...tarkista ennen kun leikkaat, että kukat on oikein päin ;)
-Reetta

dibsukka kirjoitti...

Kuvassahan ne on väärinpäin vaikka laitoin muka oikein :D

Tuo kuosin oikeinpäin meneminen ei aina mikään helppus olekkaan. Mm. Eilen keikkasin pipon jossa toisella puolen oli kuos oikein, toisella puolen väärin...

dibsukka kirjoitti...

Leikkasin siis :D hitsin puhelin...