maanantai 13. toukokuuta 2013

Tennareita...

Mitä tapahtui vuodessa? Vielä viime keväänä kenkähyllyllä esikoinen otti pinkimmät, kimaltavimmat ja söpöimmät tennarit. Nyt pitää olla mustat tai siniset. Osaa sanoa tyttö senkin, että nää muuten ei oo konssit :D Eli merkilläkin tuntuu olevan väliä, ennen niitä ei edes tiennyt.
 Googlettelin tennareita ja löysin aivan ihanat farkkukuosin "konssit", mutta näissä ei ollut kokoa 32. Onko joku nähnyt vastaavia koossa 32, olisin tosi iloinen jos sellaiset löytys:) Tiukan paikan tullen koko 33 menisi, sillä se on varmaan syksyllä aika passeli. Nyt tyttö voisi pitää nuita merkittömiä tennareita kaikkien muiden kenkien ohella. Kohta varmaan pidetään ballerinoja ja sandaaleitakin.
Tämmöisetkin on matkalla esikoiselle sovitukseen, joten eihän näitä tennareita nyt ihan mahdottomia tarvitse... Sanoo hän joka omistaa itsekkin vähän joka väriä:D
Itseasiassa kiitos esikoisen, googlettelun kautta löysin aivan ihanat tennarit itselleni. Vierastan korkeaa vartta, mutta jos jostain löydän pinkin mammatopin tai hupparin, on niiden kaveriksi pakko saada kuvan kengät.
Nuorimmainen taasen on ihan henkeen ja vereen prinsessa. Kaikki on pinkkiä ja mitä söpömpää, sitä parempaa:D Ei kuule merkit hetkauta, itseasiassa kun ollaan kunnolla kävelylle lähdössä, niin ne hyvät Kavatin kengät on melkein mahdoton saada jalkaan, neku ei oo nätit:D

Samassa paketissa kun esikoisen tähtitennarit, tulee nämä Vertbaudetin ihanuudet kokeiluun. Ollappa hyvän malliset, kokoiset ja tuntuiset. 

Millaisia tennareita teiltä löytyy?

6 kommenttia:

Hande kirjoitti...

Löysin juuri blogiisi, ja taidan piipahtaa uudestaankin :)

Meillä kävi Kakkosen kanssa sama juttu, pinkki on ihan out ja tennareissa ja muissakin värimaailma alkaa kummasti supistua. Siis enks mä saakaan enää päättää tyttösen vaatteista :D Aurinkoista kesä(!) päivää :)

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu meilläkin, että ekaluokkalaiselle ei näin keväällä enää pinkki tai mikään punaisen sävy kelvannutkaan. Turkoosit tai hätätapauksessa siniset piti olla. Niitä sitten etsittiin ympäri Oulua viikonloppuna, kunnes Rintamäeltä löytyi viimeinen pari turkooseja Firefly tennareita, joissa kokokin oli oikea ja hinta oikein mukava 19,95€ (ovh49,90) Converseja ei onneksi vielä ollut vailla, tai ehkä niitä ei ollut oikean värisenä tarjolla :) Jalka näyttää kasvavan tällä hetkellä sitä tahtia, että kengät ovat sopivat muutaman kuukauden. On nuo farkkukuosiset kyllä kauniit hmmm...

dibsukka kirjoitti...

Hande: Tuttua, niiiin tuttua.

Tänäänkin tyttö kysy koulun jälkeen, että "äiti, mistä tää mun mekko on ostettu ku ***** haluaa samanlaisen".

Yllättävän kiinnostuneita ovat tyttöset muodista jo tässä iässä:D

Anonyymi: Ovatpa olleet hyvässä alessa. Pitäisi muistaa poiketa siellä Rintamäellä useammin, sieltä löytys monesti vaikka mitä kivaa ulkoiluvaatetta, mutta usein olen ehtinyt jo ostamaan ennenku sinne pääsen.

Meidän ekaluokkalaisen jalka kasvaa hitaasti ku mikä. Viime kesän kaikki ballerinat mahtuu edelleen jalkaan, ainut missä jalan kasvun huomaa, on just lenkkarit, tennarit ja muut kävelykengät. Niinpä odotan, että kohta alkas koko muuttumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kylä tytöt on ihania kun ne osaa vatia kaikenlaista kivaa. Olin ulkomailla ja ostin lapsenlapselle 6v tennarit ja remmisandaalit joissa korkea remmitys nilkkaan ylös ja vetoketjulla kiinni takaa. Hän totesi, että nyt minä olen kuin nainen.Toin myöskin flamengopuvun,ja hän oli ongella se päällä mökillämme, me kyllä nauroimme ihan kauheasti, mutta on ihanaa kun tytöt on tyttöjä. Onnellista odotusta sinulle!

Mari kirjoitti...

Meidän ekaluokkalaiselle kelpaa vielä viime vuoden pinkit conssit, ja pinkki muutenkin. Tänään osti hm:ltä omalla rahalla trikoocaprit harmaina, koska luokkakaverillakin on semmoset ;). Converset on muuten meidän kokemuksen mukaan aika reiluja, mielestäni vastaavat numeroa suurempaa. Meidän tytöllä kengät 31-32 kokoa, converseista menee vielä ne viimevuotiset, joissa kokolapussa koko 30.

Rea H kirjoitti...

tennarit on kivoja!