torstai 23. toukokuuta 2013

Ysmyillen...

 
Pitäisi ajella Kempeleeseen Metsolaan hakemaan nettiysmyjen ostoksia. Taitaa olla syy hakemisen siirtämiseen se, että odotan josko sinne tulisi vielä jotain ihanaa. Ostin tytöille pirteät Daisy mekot. Esikoiselle ruskean, nuorimmaiselle punaisen. Näiden pesussa pitää olla tarkkana, ettei aurinkoiset kukat pääse keräämään väriä muista vaatteista.
Kankaat olikin se syy miksi alunperin menin ysmyille klikkailemaan. 10€ metri hintaan raskii jo shoppailla. Parhaat on tainneet jo loppua, mutta esim.. yksivärisiä froteekankaita näytti edelleen olevan hyvin saatavilla, Riikinkukko velour näkyi olevan 15€ /m. Vihreä waterlily oli mieluinen löytö, sillä kankaan mekko on ollut esikoiselle todella mieleen ja nyt se on jääny pieneksi. Sininen Jeep kangas on suunniteltu vauvan vaatteisiin, mutta toisaalta siniseen ihastuneelle esikoisellekkin saisi tästä kivan mekon.
 Mukava päästä liikkeeseen kurkkimaan uutudet livenä. Tämä Metsola Babushka kuosi on aivan ihana. Olisi aika suloinen nuorimmaiselle.
 Ja oi että näitäkin ihanuuksia. Jotenkin näin kesämielellä sitä on aivan hullaantunut kaikkeen värikkääseen. Keltaista bambiakin näytti olevan taas saatavilla ja ja ja...
Keltainen haalaripuku on aivan superihana myös, eikä mekkokaan jää huonoksi kakkoseksi. Oi tulispa tätä kankaana.
Pakko ryhdistäytyä ja alkaa lähtemään liikkeelle. Jos sulla on hetki aikaa, niin käyppä kurkkaamassa löytyiskö Metsolan ystävämyynnistä jotain.

2 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Heitä koneeseen pyykkien kaveriksi froteinen Dr. Beckmann värin- ja liankerääjä, niin ei värit sekoitu. Olen pessyt sekaisin Metsolat ja kaikkea muutakin värikästä ja hyvin toimii. Vaatteet pitävät alkuperäiset värinsä todella hienosti eikä värjäytymisestä pelkoa.=)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja ihanasta blogistasi!