keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Eläimellistä menoa...

Maanantaina alkaa äitiyslomani. Jotenkin se sai minut tajuamaan, että vauvan laskettuaika lähenee hurjaa vauhtia. On siis hyvä aika tehdä tarkistus vauvan tavaroihin. Tyttöni ovat syntyneet rv 37 ja 38, laskettuun aikaan en ole koskaan päässytkään (joutunutkaan), saas nähdä miten nyt käy.

Vauvalla on vaatetta, harsoja ja hoitotuotteita, siis tuttia, pulloa, harjaa, talkkia, voidetta, jne.. On vaunut, turvakaukalo, sitteri, pinnis, kylpyamme ja hoitopöytä. Vaippapaketti vielä ja kaikki on kasassa. Oikeastaan mitään muuta ei tarvitse tehdä, kun kasata pinnasänky.

Hetkonen, patja löytyy, reunapehmuste löytyy, mutta apua, missä kaikki pinnasängyn petivaatteet ovat? Peittoja kyllä on, samoin petari. Löydän yhden pussilakanapaketin, miten tämäkin on jäänyt pesemättä... Löydän yhden aluslakanan ja tajuan, että eihän yhdellä petivaatesetillä pärjää. Kunnon puklut ja pyykkiin menee. Alan katselemaan nettikaupoista ihania petivaatesettejä ja löydän tapani mukaan jotain aivan muuta...
 
Niinku esimerkiksi tämän supersuloisen pinnasängyn mobilen.
Saman sarjan kettu purulelun ja aivan ihanan siili soittorasian...
 
 Vaunulelun
Pehmoleluja odottamaan sitä aikaa kun vauva saa oman huoneen, tai ylipäätään kiinnostuu leluista leikkimismielessä...
Ihanan unirievun...
ja tämmöisen yksiosaisen lelun jonka saa vaikka kaukaloon, vaunuihin tms...

Niiiiin, ne petivaatteet. No pari kivaa settiä löyty, mutta ei mitään oikeasti ihanaa. Mistä te olette hankkineet vauvalle pussilakanoita ym. Kun tarkemmin mietin, niin ostoslistalle pitää laittaa vielä myös itkuhälytin ja huppupyyhe. Tavoitteeni "kun miehen kesäloma alkaa, on kaikki vauvajutut oltava hoidossa" on hyvällä mallilla. Miehen lomaan reilu viikko, eli hyvin ehtii.

Jos nuo elukat ihastutti, niin googleen Rätt Start ja Nordic Light hakusanaksi. Löytyy sillä. Varoituksena tosin, että niihin saattaa ihastua.

10 kommenttia:

Teri kirjoitti...

Voi, nuo vauvalelut on niiin söpöjä. :) Hellyyttäviä. *Lähtee katselemaan omaa nukkuvaa vauvaansa* :)

Minna kirjoitti...

Täältä tilasin tyttärellemme lakanoita, tosin valikoima näyttää nyt vaihtuneen eikä ihanaa ruusua ja polkadot kuosia enää ole, mutta kannattaa seurailla valikoimaa =)
http://www.burgundyrose.fi/pussilakanat-aluslakanat-pussilakanat-vauvoille-c-54_90.html

Ihana loppuajan odotusta!
t.Minna ja 9 kk tyttö

Anonyymi kirjoitti...

Meille on ostettu vauvan sänkyyn kuminauhareunaisia lakanoita Ikeasta. Pysyvät paikallaan hyvin, pesussa eivät mene miksikään, todella hyviä vaikka hieman ohuen puoleista kangasta onkin. Näitä lakanoita olen suositellut muillekin. :)

t. Tiina

titti kirjoitti...

Tsempit loppuraskauteen :) mulla on vielä melkein puolet edessä jos kaikki menee hyvin :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitos Titti:) Ihanaa odotusta sinullekkin ja hyviä vointeja.

Tämä loppuvaihe on jännää aikaa. Samaan aikaan tuntuu, että aika matelee ja juoksee :D

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa, ihan Ikeassa on mun mielestä suloisia pinnarin lakanoita.

dibsukka kirjoitti...

Ikeassa tosiaan olisi, mutta harmi kun lähimpään Ikeaan on niin pitkä matka :(

Rea H kirjoitti...

voi miten söpöjä, meillä on kyllä jo korit ja laatikot pullollaan :) suurin osa ollaan saatu lahjana , ne pitää säilyttää piiiitkään. :)

Mimura kirjoitti...

Meilläkin taitaa olla kaikki pikkulakanat ikeasta. Siellä niitä olisi, samoin kuin älyttömän hyvä isompi suoja sänkyyn.
Hauskaa, kun meillä on nuo lasketut ajat ihan lähekkäin. Mukava seurailla toistenkin odottelua. Mulla ei oo kauheen paljon aikaisemmin odotettavissa lapsen syntymä, mutta jospa ei menisi ylikään kovasti.
Hyvää ja onnellista loppuodotusta sinulle ja teille!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä myös suuret kasat perintölakanoita kera ihanien pitsien kirjailujen jne. Mutta kun perheeseemme alettiin odottaa poikaa tajusin, että kaikki pikku-pussilakat on vaaleanpunaisia...menin kangaskauppaan, muttei mitään mieleistä löytynyt, kunnes näin trikoohyllyssä ihanuuksia! Voi että miten loistava idea tuo oli, etenkin kun poika huusi masukipujaan, kapaloin hänet usein noihin trikoopussilakanoihin. Onhan pehmoinen trikoo vauvan herkkää ihoa vasten paljon mukavampikin kuin "uusi ja kova" puuvilla. Marimekkokin on muuten alkanut tehdä trikoopussilakanoita, isoja kylläkin (tai en ole heillä pikkuisiin ainakaan törmännyt), kovasti ovat ihastuneet ne, jotka ovat kerran kokeilleet ;)
-Reetta