keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Littlephant uutuuksia...

 Jos olisin viitsinyt kuvata teille tyttöjen vaatehankintoja kevään ja alkukesän ajan, huomaisitte ettei Lindexin vaatteita ole mukana kuin muutama. Syynä lienee se, että olen ollut heidän asiakas noin 8 vuotta ja viimeisen kahden vuoden ajan saanut todeta uudelleen ja uudelleen, että heille ei vaan tule mitään uutta. Samaa Muumia ja Marie kissaa erissä väreissä, oikeastaan ainut mikä muuttuu, on hinta ja sekin ylöspäin. Vauvalle olen tehnyt löytöjä ja niin taitaa käydä nytkin...
 
Littlephant mallisto on jotain sellaista mitä Lindex onkin kaivannut. Uutta ja erilaista. Raikasta ja lapsellista. Malliston vaatteet on joka kerta ihastuttanut ja niin kävi nytkin kun uutuudet näin.
Pienten poikien mallistosta kelpuuttaisin joka ikisen meille. Lienee turha edes mainita, että pienten tyttöjen mallisto on aivan yhtä ihana.
Osa on  suorastaan pakko saada! Pipoja en koskaan aio ostaa valmiina, mutta nyt(kin) on tehtävä pikkuruinen poikkeus.
Tämä huppari on malliltaan aivan ihana. Ruutukuosin huppu supersuloinen.
Ja mikä nyt on todella uutta? Mallistossa on myös isompia kokoja 116cm asti. Nuorimmainen on juurikin noin 116cm, joten pitää poiketa liikkeeseen sovittamaan, että mahtuukö nämä ihanuudet.
 Ainakin tämä setti on niin suloinen, että sen mielelläni meille ottaisin. 

Iskeekö teille Littlephantin mallisto?

Huomaa, että tämä perhe on ollut lomamielellä. Maanantai meni uimahallin vesiliukumäkeä kuluttaessa, eilen oltiin tyttöjen kanssa shoppailemassa ja käytiin kolmistaan ulkona syömässä. Tänään olisi tarkoitus pyöräillä rantaan eväiden kera, mutta sitä ennen on pakko pestä muutama koneellinen pyykkiä ja imuroida pahimmat villakoirat. Joku on laiminlyönnyt kotitöitä pahasti:D En tiedä mitä on tapahtunut, mutta jotain on muuttunut ja minun selkää ei säre enään yhtään. Oi onnea kun voipi liikkuua ja olla ilman selkäkipua. Tämä tuntuu lottovoitolle.

3 kommenttia:

Rea H kirjoitti...

Oi kivat nuo ruudut !!

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan tuota hupparia myymälässä?
Netistä kun katsoin niin ei löytynyt :/

dibsukka kirjoitti...

Hmm, uskoisin. Välttämättä jokapaikkaan ei ole ehtinyt tulla. Aamusella se kyllä netissäkin oli :/