sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

My Little Pony

Nuorimmainen tarvitsee uuden uimapuvun ja kun löysin TÄMÄN huipun alennuksen, en voinut olla jättämättä sitä väliin. Tyttö rakastaa My Little Pony juttuja, joten tämä ei voi olla huono ostos.
Aiemmin ostin Lasten Pikku-Kammarin puodista tuon ihanan vaaleanpunainen Pinkie Pie paljettipaidan nuorimmaiselle ja se on ollut niin hitti, että hyvä kun pesuun sen saa :D Minulta on muutaman kerran kyselty, että tiedänkö kauppoja jossa myytäisiin ponivaatteita ja TÄÄLLÄ ainakin yksi. Valikoima vaihtuu tiheään ja etenkin isomman koon ponivaatteet ovat niin hitti, että ne myydään loppuun ennen kun kerkeää kissaa sanomaan.
Onko teidän lapsosissa My Little Pony faneja? Tai kenties oletko itse? Monet aikuisethan kerää poneja ja olen täällä blogimaailmassakin päässyt kurkkimaan upeita kokoelmia. Nämä ovat oikeita "äidiltä tyttärelle" hahmoja. Ihania kyllä.

8 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Meillä asustaa kohta 6vee my little pony fani. Jenkkilän reissulta löytyi paljon kivaa ponisälää ja vaatetta. Mutta tuo uimapuku on ihana, se ois hitti meilläkin!

dibsukka kirjoitti...

Voin vaan kuvitella mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään:)

Minähän olen niin kotikissa, että pelkkä matkustamisesta puhuminenkin tuottaa tuskaa. Jenkeissä olisi siitä huolimatta makea joskus käydä, se on paikka mikä on nähtävä!!

anna kirjoitti...

Ihana uimapuku! Voisin ostaa tuon tytölle. Tykkää kyllä My little Ponysta, mutta välillä tuntuu että äiti on innostuneempi ostamaan uusia poneja ja muuta sälää =)

Minttu kirjoitti...

Lapsia ei ole, mutta itse tykkään My little ponyista. Tosin ne 80-luvun ponit on vaan ihanempia kuin nää laiheliinit. :)

ps. Bambipompulat eivät ole vielä saapuneet...

dibsukka kirjoitti...

Minttu: Tulevat varmasti alkuviikosta. Nakkasin to iltana ne postiin, joten kaiken järjen mukaan pitäisi 1lk kirjeen olla maanantaina perillä.

Jos ei alkuviikosta kuulu, niin sit on jo jotain vialla :/

Roosa kirjoitti...

Meillä 5 v. Telma on todellinen Mailifani (näin hän itse kutsuu My little poneja) kiitos nelosen perheelle pyörivän sarjan, jota pitää katsoa melkein joka päivä. Poneja on sitten uusia ja perittyjä vanhoja sekaisin leikeissä.

Minttu kirjoitti...

Kaunis kiitos Dibsukka! <3
Tänään tuli ihana kirjekuori sisältöineen. :)
Mukavaa juhannuksen aikaa!

dibsukka kirjoitti...

Hyvä kuulla!! Kiitos itsellesi ja oikein mukavaa Juhannuksen aikaa sinullekkin.